ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος οικογένειας Φύσσα: Θέλουν κρέμασμα αν δεν κατάσχεσαν κινητά

Δικηγόρος οικογένειας Φύσσα: Θέλουν κρέμασμα αν δεν κατάσχεσαν κινητά

Tα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τόσο γύρω από το στυγερό έγκλημα όσο και για άλλα που έχουν να κάνουν με την πορεία των ερευνών και τις διαδικασίες που ακολουθούνται, έθιξεο δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, Γιώργος Μαραγκός

Σε αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα της οικογένειας αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Μαραγκός.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στάθηκε η αφορμή για να σπάσει το απόστημα και το πρώτο αποτέλεσμα ήταν το ξήλωμα των στρατηγών.

Ο κος Μαραγκός επιτέθηκε και στους πολιτικούς (με αφορμή παρουσία εκπροσώπων των κομμάτων στο πάνελ της εκπομπής), κατηγορώντας τους πως εκφυλίζουν την υπόθεση. «Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν πολιτικό να ασελγεί πάνω από τον τάφο αυτού του παιδιού».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η κοπέλα του Παύλου Φύσσα, στην αγκαλιά της οποίας άφησε ο άτυχος άνδρας την τελευταία του πνοή, δεν έχει κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση. Πρόκειται για έναν άνθρώπο που ξέρει τι έγινε από την πρώτη στιγμή και που δεν έχει κληθεί ακόμα, μια εβδομάδα μετά τη δολοφονία, να καταθέσει.

Την ώρα που γίνεται πολύς λόγος για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που θα δώσει απαντήσεις ερώτημα με τους μίλησε πριν από το φονικό ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο κος Μαραγκός κατήγγειλε πως μέχρι τώρα δεν έχει ενημερωθεί αν και πόσα τηλέφωνα έχουν κατασχεθεί μετά το φονικό στο Κερατσίνι και σε ποιους ανήκουν. «Δε μας το έχει πει κανείς» τόνισε και πρόσθεσε πως αν δεν έχει κατασχεθεί κανένα κινητό «πρέπει να πάνε για κρέμασμα»!

«Νομικά, όποιος εμπλέκεται σε έγκλημα, του κατάσχουν το κινητό», είπε ο κ. Μαραγκός και συνέχισε καταγγέλλοντας πως τα τηλέφωνα της συζύγου του Γιώργου Ρουπακιά και της ξαδέρφης της, οι οποίες συνελήφθησαν και πέρασαν αυτόφωτο, δεν κατασχέθηκαν! «Τι έγιναν αυτά τα κινητά;» αναρωτήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

«Σύντροφος» του Ρουπακιά στο «πλευρό» των ΜΑΤ στα επεισόδια

«Ο Παύλος Φύσσας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής»

Βίντεο του Παύλου Φύσσα λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί

Δολοφονία Φύσσα: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ είκοσι άτομα

Ο πατέρας του Παύλου Φύσσα κατέθεσε αίτημα πολιτικής αγωγής