ΕΛΛΑΔΑ

Κέρδισε το smartphone HTC ONE MINI

Κέρδισε το smartphone HTC ONE MINI

Το απόλυτο Smartphone με οθόνη 4,3" της HTC,με HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ και HTC BoomSound™ , μπορεί να γίνει δικό σας.

Στείλτε NB (κενό) ΟΝ/ΜΟ στο 54529 και μπείτε και εσείς στην κλήρωση για να διεκδικήσετε το απόλυτο sparthphone.

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των καταναλωτών που θέλουν ό,τι καλύτερο όσον αφορά την τεχνολογία κινητής τηλεφωνίας σε μια συσκευή που γλιστρά εύκολα στην τσέπη, το HTC One mini , υιοθετεί τον μοναδικό σχεδιασμό του HTC One και συνδυάζει οθόνη 4,3" και ισχυρό διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,4 GHz. «Τρέχει» την τελευταία έκδοση του Android με HTC Sense, χαρίζοντας την εμπειρία που προσφέρει η ναυαρχίδα της HTC σε όσους αναζητούν το στυλ και απαιτούν κορυφαία εμφάνιση και επιδόσεις. Το λεπτό προφίλ του και οι καμπύλες άκρες του διακρίνονται για την απίστευτη ομορφιά τους και δίνουν τέλεια αίσθηση όταν κρατάς τη συσκευή στα χέρια σου.

Μην αφήσεις ποτέ καμία στιγμή να χαθεί με την επαναστατική εμπειρία που προσφέρει η HTC χάρη στην εντυπωσιακή κάμερα UltraPixel και το HTC Zoe™.

Αιχμαλωτίζοντας 300 τοις εκατό περισσότερο φως απ' ό,τι οι αισθητήρες της κάμερας των παραδοσιακών Smartphones, η κάμερα UltraPixel της HTC προσφέρει φωτογραφίες με εντυπωσιακή λεπτομέρεια και ενισχυμένο δυναμικό εύρος, ακόμα και με χαμηλό φωτισμό.

Δήλωσε συμμετοχή και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει το νέο ΗΤC ONE MINI.