ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ριμπολόβλεφ έκανε αγιασμό στο Σκορπιό

Ο Ριμπολόβλεφ έκανε αγιασμό στο Σκορπιό

Αγιασμό στο Σκορπιό και τρισάγιο στους τάφους των Ωνάση τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλο, υπό καταρρακτώδη βροχή.

Στη σεμνή τελετή παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Λευκάδας και Μεγανησίου, κ. Κώστας Αραβανής και Στάθης Ζαβιτσάνος, ο βουλευτής Λευκάδας κ. Θοδωρής Σολδάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θοδωρής Βερύκιος, μέλη των τοπικών αρχών από την Αστυνομική Διεύθυνση και το Λιμεναρχείο.

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, με την κόρη του ως οικοδεσπότες, υποδέχθηκαν λιτά ντυμένοι τους καλεσμένους στην βίλα των Ωνάση.

Μετά τον αγιασμό η οικογένεια παρέθεσε δείπνο. Τους επισκέπτες καλωσόρισε η Κάτια Ριμπολόβλεφ ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το δείπνο ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού ευχαρίστησε τις Αρχές για την μέχρι τώρα βοήθειά τους ενώ επεσήμανε ότι είναι και ο ίδιος στη διάθεσή τους για μια γόνιμη συνεργασία.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια είναι βαθιά θρησκευόμενη ενώ ο Ριμπολόβλεφ έχει τιμηθεί από τον Πατριάρχη της Ρωσίας για μια τεράστια δωρεά σε ότι αφορά αναστήλωση μοναστηριού ενώ έχει χρηματοδοτήσει την ανέγερση ρώσικης εκκλησίας στην Κύπρο.