ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρή ληστεία στη Λαμία

Αιματηρή ληστεία στη Λαμία

Ληστεία σημειώθηκε σε βάρος ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ στις 8:30 το βράδυ, στη Λαμία.

Όλα έγιναν στον κεντρικό δρόμο της Μεγάλης Βρύσης, την οδό Στυλίδος, σε σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, τον άτυχο ηλικιωμένο βρήκε ένας πελάτης που μπήκε, για να πάρει τσιγάρα.

Ήταν σχεδόν αναίσθητος μέσα στα αίματα πίσω από το ταμείο. Είχε δεχθεί χτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.

Το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει, ήταν ότι τον λήστεψαν. Δεν ήταν σε θέση να πει στους αστυνομικούς ούτε πόσοι ήταν οι δράστες ούτε τι κρατούσαν ούτε αν φορούσαν κουκούλες.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας «χτένισε» όλη την ευρύτερη περιοχή και έστησε αμέσως μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία για τον εντοπισμό των δραστών.

Μέχρι στιγμής, έχουν πολλές προσαγωγές, ωστόσο, χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι ο ηλικιωμένος είχε πέσει θύμα ληστείας και πάλι τα περασμένα Χριστούγεννα. Τότε, οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι και την ώρα που έκλεινε, του επιτέθηκαν, τον έβαλαν μέσα στο βαν και, αφού τον χτύπησαν, τον λήστεψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ληστεία των Χριστουγέννων εξιχνιάστηκε από την αστυνομία. Δράστες είναι δύο νεαροί ρομά από την περιοχή της Λαμίας.

Δείτε τι είπε στη κάμερα του LamiaReport ο γαμπρός του άτυχου ηλικιωμένου, που έπεσε θύμα των ληστών για δεύτερη φορά: