ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρι και χειροπέδες βρέθηκαν στο σπίτι της κόρης του Μιχαλολιάκου

Μαχαίρι και χειροπέδες βρέθηκαν στο σπίτι της κόρης του Μιχαλολιάκου

Ερευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έγινε το πρωί στο διαμέρισμα της κόρης του Ν. Μιχαλολιάκου, Ουρανίας στους Αμπελοκήπους και σε ένα ακόμη διαμέρισμα στο Βύρωνα μετά από παραγγελία του ανακριτή.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, στο σπίτι της Ουρανίας Μιχαλολιάκου βρισκόταν η ίδια μαζί με τρία ακόμη άτομα.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι, ένα ζευγάρι χειροπέδες, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα εξαρτήματα τους και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες.

Τα τρία άτομα που ήταν στο σπίτι προσήχθησαν και ο ένας συνελήφθη, γιατι, όπως είπε, ήταν δικό του το πτυσόμμενο μεταλλικό μαχαίρι. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου δεν προσήχθη, απλώς έδωσε κατάθεση.

Πραγματικό οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του Βύρωνα, όπου μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μία μη λειτουργική καραμπίνα χωρίς άδεια, έξι καραμπίνες και δίκανα με άδεια, πέντε αεροβόλα, ένα περίστροφο μη λειτουργικό, δύο πιστόλια αερίου, 15 μαχαίρια και ένα laptop.

Το σπίτι στο Βύρωνα είναι διώροφο, ιδιόκτητο και διαμένουν σε αυτό πατέρας και γιός μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι προσήχθησαν προκειμένου να εξεταστούν. Συμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκαν ότι είναι κυνηγοί.

Διαβάστε επίσης:

Δικάζεται η Θέμις Σκορδέλη για παλαιότερα πλημμελήματα

Κασιδιάρης: Θα πάρουμε τα όπλα και θα βγούμε στα βουνά

Κατάθεση - ΒΟΜΒΑ: Με εντολή Μιχαλολιάκου η δολοφονία του Φύσσα

Ο Η.Κασιδιάρης ρίχνει... βόμβες στην εφημερίδα NEWSBOMB που κυκλοφορεί

«Η σκιώδης κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής»