ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας: Στο τελευταίο προκαρκινικό στάδιο η Βίκυ Σταμάτη

Κούγιας: Στο τελευταίο προκαρκινικό στάδιο η Βίκυ Σταμάτη

Στο τελευταίο προκαρκινικό στάδιο βρίσκεται η Βίκυ Σταμάτη σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής της Αλέξη Κούγια ο οποίος σε δηλώσεις του, έπειτα από την ανακοίνωση της ποινή φυλάκισης 12 ετών που επιβλήθηκε στην σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, αναφέρθηκε στην «επιβαρυμένη» κατάσταση της υγείας της.

Ο κ. Κούγιας είπε χαρακτηριστικά ότι η κατάσταση της υγείας της συνεχώς επιδεινώνεται και πως η τελευταία ιατρική γνωμοδότηση λέει ότι βρίσκεται στο τελευταίο προκαρκινικό στάδιο.

«Δυστυχώς, από αυτή την καταραμένη αρρώστια πάσχει ήδη η μητέρα της και έχει πεθάνει και η γιαγιά της. Υπάρχει μια κληρονομικότητα», πρόσθεσε ο κ. Κούγιας τονίζοντας ότι η Βίκυ Σταμάτη «είναι το θύμα της υπόθεσης».

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, δεν αναγνωρίστηκε στην Βίκυ Σταμάτη το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου που, όπως είπε, «αναγνωρίζεται και στον μεγαλύτερο εγκληματία».

«Η εντολέας μου είναι το θύμα γιατί γνώρισε τον κ. Τσοχατζόπουλο όταν είχαν ήδη διαπραχθεί οι πράξεις με τις οποίες κατηγορείται. Ουδέποτε έγινε κυρία κανενός σπιτιού σε αντίθεση με άλλους συγγενείς και συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου. Το μόνο που ανήκε στην ίδια ήταν ένα διαμέρισμα 150τ.μ. στη Διονυσίου Αεροπαγίτου», είπε ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε ότι ουσιαστικά δεν της ανήκε γιατί αγοράστηκε με δάνειο και το οποίο είναι ήδη υπό κατάσχεση από την τράπεζα.

Ρoή Ειδήσεων