ΕΛΛΑΔΑ

EDUCATION AWARDS ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ – ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

EDUCATION AWARDS ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ – ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η OPEL έκλεισε «ραντεβού» με το νικητή Παναγιώτη Μουρταράκο για το επαγγελματικό του μέλλον!

Η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του αυτοκινήτου, OPEL, επιβράβευσε την προσπάθεια και τις επιδόσεις του νικητή της κατηγορίας Μεταφορών, Παναγιώτη Μουρταράκου, σπουδαστή στον Τομέα Μηχανολογίας-Μεταφορών στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, κλείνοντας μαζί του «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας, στη λαμπερή τελετή απονομής των EDUCATION AWARDS στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι, παρουσία ακαδημαϊκών, εκπροσώπων των media και διακεκριμένων επαγγελματιών της αγοράς.

«Η OPEL χαιρετίζει τη σημερινή τελετή απονομής των Education Awards του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ και βρίσκεται εδώ ως υποστηρικτής του θεσμού, γιατί στον πυρήνα αξιών της OPEL, βρίσκεται ο άνθρωπος», τόνισε η κ. Μαρία Καλλέργη, διευθύντρια Marketing της OPEL aftersales. Η κ. Καλλέργη έκλεισε -on stage- «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας με το νικητή της κατηγορίας ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ στα EDUCATION AWARDS του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Παναγιώτη Μουρταράκο, ενώ του απένειμε και το βραβείο, παρουσία του καθηγητή και προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή.

Με το νεοσύστατο θεσμό των EDUCATION AWARDS, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ δίνει την ευκαιρία στους νέους της χώρας μας να παραμείνουν στην Ελλάδα και να μην αναγκαστούν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, παρέχοντάς τους υποτροφία σπουδών σε οποιοδήποτε τομέα του ομίλου ΞΥΝΗ επιθυμούν, και μια συνέντευξη εργασίας με κορυφαίες εταιρείες.

ΙΝFO
www.iek-xini.edu.gr / www.medcollege.edu.gr / www.xinis.edu.gr