ΕΛΛΑΔΑ

Γέμισε ξανθιές τσιγγάνες... η Ρόδος!

Γέμισε ξανθιές τσιγγάνες... η Ρόδος!

Αυξάνονται οι τσιγγάνοι που εγκαθίστανται στη Ρόδο, όχι μόνο στον καταυλισμό στο Καρακόνερο, αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης, ή στις παρυφές της πόλης.

Έτσι, οι κατά καιρούς εξαγγελίες για απομάκρυνσή τους, ώστε να περιορισθούν και τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα βίας, αποδεικνύονται αέρας κοπανιστός. Και φυσικά η εγκληματικότητα φουντώνει και μάλιστα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη – χαρακτηριστικό το χθεσινό κρούσμα της εισβολής 7 τσιγγάνων σε μίνι μάρκετ, το οποίο καταλήστεψαν.

Το τελευταίο εντυπωσιακό στοιχείο σύμφωνα με πληροφορίες του rodosalarm, είναι ότι πολλές τσιγγάνες έρχονται στη Ρόδο και διαμένουν στους καταυλισμούς κυριολεκτικά μεταμφιεσμένες! Υπάρχουν μαρτυρίες που βεβαιώνουν ότι κυκλοφορούν τσιγγάνες όχι με τα μαύρα και μαύρα μαλλιά, αλλά ξανθιές και διαφορετικά ντυμένες, προφανώς για να μην αναγνωρίζονται από τους πολίτες κι’ έτσι να κάνουν πιο εύκολα τις …δουλειές τους.

Ανεξάρτητα όμως από αυτό, εκείνο που προβληματίζει είναι το πολύ πιθανό ενδεχόμενο της περαιτέρω αύξησης της παραβατικότητας των τσιγγάνων κατά τη χειμερινή περίοδο, αφού σίγουρα θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Και φυσικά θα τα «λύσουν» με τους δικούς τους γνωστούς τρόπους.

ΠΗΓΗ Rodosalarm