ΕΛΛΑΔΑ

Marfin: Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Αγγελικής

Marfin: Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Αγγελικής

«Να γίνει μνημείο της Δημοκρατίας στο τόπο της τραγωδίας της Marfin. Θα έπρεπε να αναρτηθεί στον χώρο αυτό μία πλάκα που να αναφέρει τα γενόμενα, να διδάσκονται οι διερχόμενοι τι έγινε», ζήτησε ο Χάρης Παπαθανασόπουλος, πατέρας της αδικοχαμένης Αγγελικής.

«Δεν είναι δυνατόν να μετατραπεί ο τόπος της τραγωδίας σε εμπορικό κέντρο. Η πολιτεία και τα κόμματα έχουν υποχρέωση έναντι των νεκρών . Η πολιτεία θα πρέπει να λάβει τα μέτρα», είπε χαρακτηριστικά.

Για το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη οι φερόμενοι ως φυσικοί αυτουργοί των επιθέσεων στη Μαρφίν και τον Ιανό, εκτίμησε ότι «θα έπρεπε οι κατηγορούμενοι να είναι πολλοί περισσότεροι. Η ομάδα η οποία επιτέθηκε στο κατάστημα της Marfin δεν ήταν μόνο 2-3. Σαφώς ήταν περισσότεροι και διαφεύγουν».

«Δεν μπορώ να πω ότι η Δικαιοσύνη δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Η δικογραφία παραπέμπεται προς περαιτέρω διερεύνηση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών. Είμαι βέβαιος ότι εκεί θα γίνει το έργο που πρέπει να γίνει. Αν κριθούν και άλλοι υπεύθυνοι θα παραπεμφθούν και θα δικαστούν», πρόσθεσε μιλώντας στον Alpha 989 και στον Σπύρο Χαριτάτο.

Ακούστε τη συνέντευξη: