ΕΛΛΑΔΑ

Στο «σκοτάδι» αύριο περιοχές της Φλώρινας και της Ξάνθης

Στο «σκοτάδι» αύριο περιοχές της Φλώρινας και της Ξάνθης

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή, σε τρεις περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης, από τη ΔΕΗ, στο πλαίσιο έργων συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων. Οι διακοπές αφορούν την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, τη Φλώρινα και χωριά της Ξάνθης.Συγκεκριμένα, από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθούν διακοπές σε περιοχές του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και στην περιοχή μεταξύ των οδών Ροστάν, Λεβή, Βασιλίσσης Όλγας και Αθ. Διάκου στον κεντρικό δήμο. Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι, χωρίς ρεύμα θα μείνει όλη η περιοχή Καστανά στον δήμο Χαλκηδόνας.

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 μμ θα κοπεί το ρεύμα στον δήμο Θέρμης και συγκεκριμένα στις περιοχές της επέκτασης σχεδίου πόλεως και Κρεαταγοράς.


Από τις 9 μέχρι τις 11 το πρωί θα μείνουν χωρίς ρεύμα περιοχές του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και από τις 9 μέχρι τις 12 το μεσημέρι του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, εκατέρωθεν της οδού Αρδαμερίου.

Από τις 11 μέχρι τη μιάμιση θα κοπεί το ρεύμα στον κεντρικό δήμο Θεσσαλονίκης (μεταξύ των οδών Καραμανλή, Μπότσαρη, Σόλωνος και Μητροπόλεως), ενώ από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2.30 μμ δεν θα έχουν ηλεκτρικό ρεύμα περιοχές του Λαγκαδά.
Στη Φλώρινα και την Ξάνθη


Στη Φλώρινα, οι διακοπές αφορούν εκτεταμένο τμήμα της πόλης (περίπου 45 οδούς), ενώ στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθούν σε χωριά του δήμου Μύκης.
Περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές που θα επηρεαστούν από τις προγραμματισμένες διακοπές στην ιστοσελίδα του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας- ΔΕΔΔΗΕ (www. deddie.gr).

Ρoή Ειδήσεων