ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: 50χρονη έχει συλληφθεί 7 φορές για σεξουαλική παρενόχληση

Απίστευτο: 50χρονη έχει συλληφθεί 7 φορές για σεξουαλική παρενόχληση

Σε φυλάκιση 10 μηνών καταδικάστηκε για παραβίαση δικαστικής απόφασης, την περασμένη εβδομάδα από το Μονομελές Πλημμελιοδικείο Ξάνθης, η 50χρονη γυναίκα από την Ξάνθη που παρενοχλεί σεξουαλικά τον 35χρονο πρώην συνάδελφό της.

Πρόκειται για την 7η σύλληψη και 3η καταδίκη της γυναίκας, που επιβλήθηκε μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά τη νέα σύλληψή της για την παραβίαση των προσωρινών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου, που της είχε επιβάλλει να μην προσεγγίζει τον 35χρονο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων και να μην τον παρενοχλεί με τηλεφωνήματα, sms, και ηλεκτρονικά μηνύματα.

55 σελίδες mail και sms μόνο το τελευταίο διάστημα !

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η γυναίκα παραδέχθηκε ότι συνεχίζει να αποστέλλει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στον 35χρονο καθώς στη δικογραφία βρέθηκαν 55 σελίδες sms και mails από την τελευταία καταδίκη και μέχρι την περασμένη εβδομάδα, ενώ παραλείφθηκαν αυτά που έχουν αποσταλεί στο inbox του facebook !=

Στην ερώτηση γιατί επιμένει, παρότι κινδυνεύει να βρεθεί κάποια στιγμή στη φυλακή, με τις διαδοχικές της καταδίκες, αρνήθηκε να εξηγήσει τους λόγους. Συνολικά της έχουν επιβληθεί τρεις ποινές 8, 10 και 10 μηνών φυλάκισης αντίστοιχα στις τρεις υποθέσεις που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο ενώ ακολουθούν και άλλες δικογραφίες, που έχουν παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Αμηχανία σε εμπλεκόμενους – Ζήτημα για την εργασία της

Πάντως παρά τις καταδίκες, οι εμπλεκόμενοι εκφράζουν αμηχανία για το χειρισμό της υπόθεσης και δεν μπορούν να εξηγήσουν τους λόγους που συνεχίζει να παρενοχλεί τον 35χρονο πρώην συνάδελφό της με κάθε τρόπο. Ήδη έχουν ενημερωθεί συγγενείς της για να αντιμετωπίζουν το ζήτημα, με γνώμονα την προστασία της.

Παράλληλα, όμως, συνεχίζεται η δυσφορία και στον εργασιακό χώρο, όπου έχει συλληφθεί, μέχρι σήμερα 7 φορές, καθώς η συνεργασία και η επικοινωνία με τους συναδέλφους της είναι προβληματική. Η αναταραχή αυτή επηρεάζει και τη γενικότερη παρουσία της έναντι των πελατών της επιχείρησης ενώ οι συνάδελφοί της έχουν εκφράσει προβληματισμό για το γεγονός ότι δεν της έχουν ανατεθεί διαφορετικά καθήκοντα για να προστατευτεί η ίδια, οι εταιρία και οι συνεργάτες της.