ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η Ουκρανή που καταζητείται για τη δολοφονία 81χρονου

Αυτή είναι η Ουκρανή που καταζητείται για τη δολοφονία 81χρονου

Η 46χρονη Ουκρανή καταζητείται για τη δολοφονία ενός 81χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 18 Ιουλίου του 2012 στο διαμέρισμα που διέμενε στον Άγιο Παντελεήμονα.

Με εισαγγελική εντολή, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας της 46χρονης.

oykrani

Ειδικότερα πρόκειται για την ΛΟΖΙΔΟΥ ή ΛΟΖΙΝΑ ή LOZIDOU ή LOZINA ή KAMENETS, ΝΑΤΑΛΙΑ ή NATALIA ή NATALIYA του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ή ALEXANDROU ή ALEXANDR ή OLEKSANDR και της ΜΑΡΙΑΣ ή MARIA που γεννήθηκε το 1967 στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το έγκλημα αποκαλύφθηκε έπειτα από τηλεφώνημα ενοίκων της πολυκατοικίας που διέμενε το θύμα, στην Άμεση Δράση.

Τον ηλικιωμένο εντόπισαν νεκρό οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμά του. Τα τραύματά του είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο θάνατός του είχε σημειωθεί πέντε ημέρες νωρίτερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 46χρονη φιλοξενούνταν τον τελευταίο μήνα πριν τη δολοφονία, από το θύμα στην οικία του, την οποία εγκατέλειψε εσπευσμένα την ημέρα της ανθρωποκτονίας και αναχώρησε για Ουκρανία.

Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και γίνονται οι ενέργειες για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης.

Σημειώνεται ότι η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και για τη διευκόλυνση του εντοπισμού της αναζητούμενης.

Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.