ΕΛΛΑΔΑ

Πότε και πού θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα αύριο

Πότε και πού θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα αύριο

Αν και τα περισσότερα πολυκαταστήματα και σούπερ μάρκετ έχουν προαναγγείλει τη λειτουργία τους για αύριο, πολλά θα είναι και τα κλειστά καταστήματα την πρώτη Κυριακή της λειτουργίας τους

Στην Αττική τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά στην Αθήνα, όπως και στον Πειραιά με απόφαση του συλλόγου, όπως επίσης και στην Γλυφάδα, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Νέα Ιωνία,Παλαιό Φάληρο και στα Πατήσια. Κλειστά θα είναι στη Νίκαια, στο Κερατσίνι, στον Κορυδαλλό, στο Πέραμα, στο Μοσχάτο και στο Γαλάτσι.

Τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, στο Άργος, στην Κεφαλλονιά και την Ιθάκη, το Ναύπλιο και το Γύθειο, θα είναι ανοιχτά ενώ κλειστά θα είναι σε περιοχές σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΕΕ όπως η Πάτρα, η Λάρισα, Καλαμάτα, Πύργος και Λειβαδιά.

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11.00 το πρωί εώς τις 20.00 το βράδυ.

Δεν θα είναι ανοιχτά όλα τα καταστήματα τις ίδιες ώρες αφού οι εμπορικοί σύλλογοι Πειραιώς, Αθηνών και Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να λειτουργήσουν με διαφορετικά ωράρια. Στην Αθήνα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11.00 έως τις 18.00, στον Πειραιά από τις 11.00 έως τις 15.00 και στη Θεσσαλονίκη από τις 11.00 έως τις 17.00.