ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μητέρα του τραυματία: Και ο Παύλος Φύσσας παιδί μου ήταν

Συγκλονίζει η μητέρα του τραυματία: Και ο Παύλος Φύσσας παιδί μου ήταν

Συγκλονίζει για άλλη μια φορά η κυρία Όλγα, η μητέρα του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος για τέταρτη ημέρα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ. Γεννηματάς μετά τα πυρά που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

«Και ο Παύλος Φύσσας είναι παιδί μου» είπε η μητέρα του 29χρονου μιλώντας στον Alpha 98,9 και σημείωσε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα σε δολοφονίες».

«Πάνω απ' όλα είμαι μάνα» συμπλήρωσε και απηύθυνε έκκληση για ένα ηχηρό «όχι βία στη βία» καθώς, όπως είπε, «υπάρχουν άλλοι τρόποι να κερδίσουμε την Ελλάδα μας».

Η κ. Όλγα μίλησε και για το δύο ετών παιδί του Αλέξανδρου το οποίο, όπως είπε, μόλις χτυπάει το κουδούνι και λέει «ο μπαμπάς μου είναι».

Κρίσιμες ώρες για τον 29χρονο πολυτραυματία

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται οι γιατροί του νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς" σχετικά με την έκβαση της υγείας του Αλέξανδρου Γέροντα.

Ο ασθενής συμπλήρωσε δύο 24ωρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ευρισκόμενος σε σταθερή κατάσταση, μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αντιμετώπιση του βαρύτατου τραυματισμού του.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο – ΣΟΚ λίγα δεύτερα μετά τη διπλή εκτέλεση στο Νέο Ηράκλειο

Σήμερα οι κηδείες των Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη

Τι είπε ο εκτελεστής πριν από τη χαριστική βολή

«Κανένας πολιτικός, από κανένα κόμμα, στην κηδεία του παιδιού μας!»