ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: Και νέο χτύπημα φοβάται η αντιτρομοκρατική!

ΣΟΚ: Και νέο χτύπημα φοβάται η αντιτρομοκρατική!

Οι εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων είναι ραγδαίες και όπως όλα δείχνουν ο κύκλος αίματος που άνοιξε, δύσκολα θα κλείσει.

Τουλάχιστον αυτό είναι που λένε και φοβούνται στην Αντιτρομοκρατική, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες διακινείται πολύ έντονα το σενάριο του φόβου ενός νέου χτυπήματος το επόμενο διάστημα.

Οι αρχές ανησυχούν σοβαρά για το γεγονός της αντεκδίκησης από μέρους οργισμένων και θερμοκέφαλων Χρυσαυγιτών που με αναρτήσεις τους στα social media δηλώνουν έτοιμοι να αντιπαρατεθούν με κάθε μέσο στις δράσεις της άκρας αναρχοαυτόνομης αριστεράς.

Παρά τις εκατέρωθεν εκκλήσεις για νηφαλιότητα, η Αντιτρομοκρατική έχει στείλει κόκκινο συναγερμό στην αστυνομία και την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να είναι σε επιφυλακή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Νίκος Δένδιας έχει ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για την ανάγκη αυξημένης αστυνομικής παρουσίας σε κάθε γωνιά της Αθήνας, όμως παραμένει άλυτος ο γρίφος του τι θα γίνει με την αστυνόμευση που ζητούν για τους εαυτούς τους οι Χρυσαυγίτες.

Σε κάθε περίπτωση, όπως λένε κύκλοι της Αντιτρομοκρατικής, «τα επόμενα 24ωρα θα κριθούν πολλά», με τον προβληματισμό να είναι διάχυτος.

Διαβάστε επίσης:

Καρέ-καρέ το βίντεο της εκτέλεσης στο Νέο Ηράκλειο

Πατέρας Φουντούλη: «Ντροπή και αίσχος-Μας φαρμακώνουν με το βίντεο»

Παναγιώταρος: Δεν έδωσε η Χρυσή Αυγή το βίντεο