ΕΛΛΑΔΑ

Ιεροψάλτης πυροβολούσε με καραμπίνα σκυλί στις Μοίρες Ηρακλείου!

Ιεροψάλτης πυροβολούσε με καραμπίνα σκυλί στις Μοίρες Ηρακλείου!

Ο ηλικιωμένος ιεροψάλτης ηρέμησε, όταν άδειασε ολόκληρη την καραμπίνα πάνω στο σκυλί που του σκότωνε τα ζώα - Απίστευτο το περιστατικό που διαδραματίστηκε - Τον αναζητεί η αστυνομία


Αναστάτωση σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, στο Γυμνάσιο των Μοιρών, καθώς ενώ τα παιδιά και οι καθηγητές έκαναν το μάθημά τους, πετάχτηκαν έντρομοι από τις αίθουσες μετά από πυροβολισμούς που ακούστηκαν έξω από το σχολικό συγκρότημα!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντίκρισαν έναν 73χρονο, ο οποίος μάλιστα είναι ιεροψάλτης, να κυνηγάει ένα σκυλί, πυροβολώντας το συνεχώς με καραμπίνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, ήταν έξαλλος, καθώς το σκυλί του σκότωνε τα ζώα που είχε στην αυλή του σπιτιού του.

Εμβρόντητοι μαθητές, καθηγητές και περαστικοί μπροστά στο απίστευτο θέαμα, προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον άνδρα, ο οποίος... ησύχασε, όταν πέτυχε το στόχο του.

Η αστυνομία εντόπισε τον άνδρα λίγο αργότερα μέσα στο χωριό και του ζήτησαν να τους παραδώσει την καραμπίνα. Ο 73χρονος τους είπε να τον ακολουθήσουν στο σπίτι του, όπου μπήκε και έκτοτε... αναζητείται, καθώς εξαφανίστηκε!

Πηγή: cretalive.gr