ΕΛΛΑΔΑ

Αλλοδαπός μαχαίρωσε τη γραμματέα ανακρίτριας στην Ευελπίδων

Αλλοδαπός μαχαίρωσε τη γραμματέα ανακρίτριας στην Ευελπίδων

Άγνωστος μαχαίρωσε τη γραμματέα του Πρωτοδικείου Αθηνών στο κτίριο 10 της οδού Ευελπίδων, όπου στεγάζονται τα ανακριτικά γραφεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπάλληλος έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και στην πλάτη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και η κατάστασή της κρίνεται σταθερή.

Ο δράστης συνελήφθη επί τόπου και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ιρακινής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός ήταν κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών. Είχε απολογηθεί πριν λίγες ημέρες και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Σήμερα πήγε στα δικαστήρια για να παραλάβει τη σχετική διάταξη σύμφωνα με την οποία αφήνονταν ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Την ώρα όμως που η άτυχη γυναίκα τον εξυπηρετούσε, εκείνος της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε στο χέρι, στο κεφάλι και στον θώρακα.

Θυμίζουμε ότι μόλις πριν από περίπου ένα χρόνο γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στα δικαστήρια κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της.

Capture

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, εισαγγελία και πρωτοδικείο είχαν ζητήσει τη λήψη αυστηρών μέτρων ασφαλείας, κάτι που όπως αποδεικνύεται δεν έγινε, αφού σήμερα ο αλλοδαπός κατηγορούμενος κατάφερε να μαχαιρώσει την άτυχη εργαζόμενη.

Διαβάστε επίσης:

Γυναίκα σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της μέσα στα δικαστήρια