ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα στέλνει εξώδικο σε διευθυντή σχολείου για κλοπή τσάντας

Μητέρα στέλνει εξώδικο σε διευθυντή σχολείου για κλοπή τσάντας

Μητέρα έστειλε εξώδικο στο διευθυντή του 1ου ΓΕΛ γιατί έκλεψαν την τσάντα του παιδιού της...

Η μητέρα του μαθητή το ανέφερε στο διευθυντή του σχολείου, στον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ζητώντας να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες. Συγκεκριμένα περιγράφει το συμβάν ως εξής:

«Αναφέρω ότι την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στο 1ο γενικό λύκειο Κομοτηνής έλαβε χώρα το εξής περιστατικό: Κατά τη διάρκεια των ωρών διδασκαλίας και συγκεκριμένα την ώρα που το τμήμα Α5 βρισκόταν στο γυμναστήριο, καθώς πραγματοποιούσε το μάθημα της γυμναστικής, στην αίθουσα διδασκαλίας εκλάπη η σάκα του μαθητή Α.Κ. η οποία περιείχε εκτός από τα σχολικά βιβλία, κλειδιά του σπιτιού και γυαλιά μυωπίας. Ενημέρωσε το παιδί το διευθυντή του σχολείου, ο οποίος του είπε ότι ίσως του κάνουν πλάκα οι συμμαθητές του.

Στη συνέχεια απευθύνθηκα εγώ τηλεφωνικά στο διευθυντή ο οποίος μου είπε ότι κάποιοι κάνουν πλάκα και ότι η τσάντα είναι μέσα στο σχολείο και θα βρεθεί. Τη Δευτέρα 11 του μηνός πήγα στο γραφείο του και μου είπε να του δώσω λίγο χρόνο. Την Τρίτη 12 του μηνός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, μου είπε ότι δεν μπορεί να πιέσει περισσότερο τα παιδιά γιατί έχουμε Δημοκρατία. Την Τετάρτη ζήτησα να αποζημιωθούν τουλάχιστον τα γυαλιά μυωπίας και μου είπε ότι παρεκτρέπομαι και ότι ο γιος μου στο τέλος θα χαθεί ολόκληρος αν ανακατεύομαι εγώ. Κλείνοντας θέλω να αναφέρω επίσης ότι η συμπεριφορά κάποιων συμμαθητών του δεν είναι η πρέπουσα διότι προκαλούν και χλευάζουν το παιδί μου».

Την παραπάνω αναφορά έκανε προς το διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ροδόπης Θεόδωρο Μούχτση, για το διευθυντή του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνής, η μητέρα του μαθητή Ευφροσύνη Καραγιαννίδου, ζητώντας του να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες». Ακόμα και σήμερα δεν έχει βρεθεί η τσάντα κατήγγειλε στο «Χ», η μητέρα του μαθητή και αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Έτσι έδωσε εντολή στη δικηγόρο της, να αποστείλει εξώδικο στο διευθυντή του 1ου γενικού λυκείου Κομοτηνής.

εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ