ΕΛΛΑΔΑ

Η τραγουδίστρια, το «αποσμητικό» και το ροζ βίντεο που σκορπά πανικό!

Η τραγουδίστρια, το «αποσμητικό» και το ροζ βίντεο που σκορπά πανικό!

Σάλος έχει προκληθεί στην Πάτρα με γνωστή τραγουδίστρια. Η εν λόγω τραγουδίστρια έχει κάνει και τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Φαίνεται πως οι κατά καιρούς εραστές της συμφωνούν σε «ένα» στοιχείο της κρυφής ερωτικής της ζωής και το οποίο έχουν διαδώσει στη νυχτερινή ζωή της πόλης:

Πως έχει ανάγκη τα «βοηθήματα»!

Όπως αναφέρει το dete, στο κέντρο που τραγουδάει οι περισσότεροι γνωρίζουν πλέον πως δεν την φτάνει μόνο ο εραστής και πως μετά από κάθε πράξη αρέσκεται στο να συνεχίζει μόνη της με όποιο «ερωτικό βοήθημα» βρίσκει μπροστά της!

«Συνήθως με το αποσμητικό της» μας αποκάλυψε ένας από αυτούς. Κρατά μυστική την ερωτική της ζωή, όμως μάλλον δεν κάνουν το ίδιο και κάποιοι από τους συντρόφους της.

Ένας μάλιστα της έχει βγάλει και ψευδώνυμο: «Το αποσμητικό»! Αρχικά όλοι πιστεύουν πως ίσως η τραγουδίστρια να έχει κάποια ενοχλητική μυρωδιά που να απαιτεί χρήση αποσμητικού.

Η νεαρή που πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο

Κυκλοφόρησε προ ημερών και ροζ βίντεο... με πατρινή τραγουδίστρια! Πληροφορίες αναφέρουν πως την βιντεοσκοπεί... ο ένας από τα δύο αφεντικά της (στο κατάστημα που εργάζεται) την στιγμή που την χαϊδεύει ερωτικά! Η κοπέλα φαίνεται... μεθυσμένη και έχει «παραδοθεί» στις ορέξεις του αφεντικού. Το βίντεο δεν δείχνει αν το ζευγάρι προχώρησε, όμως απεικονίζει όλη την «στοργική» σκηνή.

Η όμορφη τραγουδίστρια χαμογελά, όσο ο αρκετά μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας την θωπεύει στα γεννητικά της όργανα!