ΕΛΛΑΔΑ

Γευσιγνωσίες με Αλλαντικά Μιράν και μπύρα ΑΛΦΑ

Γευσιγνωσίες με Αλλαντικά Μιράν και μπύρα ΑΛΦΑ

Τα αγαπημένα αλλαντικά του Μιράν βρίσκουν το γευστικό τους ταίρι στην παραδοσιακή ελληνική μπύρα ΑΛΦΑ και προσκαλούν το κοινό να τα απολαύσει!

Το καθιερωμένο Σαββατιάτικο ραντεβού στου Μιράν βρίσκει την μπύρα που του ταιριάζει.

Από το Σάββατο 23/11 και κάθε Σάββατο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, οι πελάτες του Μιράν, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επιλεγμένα αλλαντικά μέσα από την μεγάλη ποικιλία του καταστήματος και να τα συνοδεύσουν με την παραδοσιακή ελληνική μπύρα ΑΛΦΑ.

Η ευκολόπιοτη και δροσιστική γεύση της ΑΛΦΑ συνδυάζεται ιδανικά με τις παραδοσιακές γεύσεις των αλλαντικών του Μιράν.

Τα μεσημέρια του Σαββάτου γίνονται πιο απολαυστικά και περιμένουν τους επισκέπτες του κέντρου της Αθήνας να περάσουν από του Μιράν και να δοκιμάσουν ποιοτικά προϊόντα και την αγαπημένη μπύρα ΑΛΦΑ.

Λίγα λόγια για το Μιράν

Συνέχεια καινοτόμων ιδεών για το ιστορικό παστουρματζίδικο Μιράν!

Τα μεγάλα, μοναστηριακού τύπου, τραπέζια στο κέντρο του μαγαζιού θα φιλοξενούν από το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 και κάθε Σάββατο μέχρι τις αρχές των γιορτών των Χριστουγέννων τους φίλους του δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από μια φιλική ατμόσφαιρα τα ξεχωριστά προϊόντα του συνοδεία της γνωστής ελληνικής μπύρας ΑΛΦΑ!!!

Με το σύνθημα πάντα: "στηρίζουμε Έλληνες παραγωγούς", καλούμε όλους τους φίλους μας σε μια Σαββατιάτικη γιορταστική συγκέντρωση παρέα με την μπύρα ΑΛΦΑ, εκεί στη γωνιά της οδού Ευριπίδου 45, στο στέκι που ξεκίνησε την πορεία του το παστουρματζίδικο Μιράν εδώ και 92 χρόνια!!!
Σας περιμένουμε για πραγματικές στιγμές γευσιγνωσίας!

Μιράν, Παστουρμάς - Σουτζούκι, Ευριπίδου 45, Αθήνα, τηλ. 210 3217187