ΕΛΛΑΔΑ

Η Amstel είναι η μπίρα με την καλύτερη φήμη στα Famous Brands 2013

Η Amstel είναι η μπίρα με την καλύτερη φήμη στα Famous Brands 2013

Την 1η θέση στην κατηγορία της μπίρας στην ετήσια έρευνα Famous Brands για το 2013 κατέκτησε για πέμπτη συνεχή χρονιά η Amstel, επιβεβαιώνοντας ότι είναι η πιο αγαπημένη μπίρα των Ελλήνων.

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, όπου διακρίθηκαν οι μάρκες με την καλύτερη φήμη και εμπιστοσύνη σε 35 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Η έρευνα Famous Brands 2013, η οποία αποτελεί τον βασικό θεσμό αξιολόγησης της φήμης στο χώρο του marketing & επικοινωνίας στην Ελλάδα, διεξήχθη από την WIZZARD - Insights Strategists, αναδεικνύοντας τις μάρκες που έχουν επιτυχώς συνδεθεί στο μυαλό και στην συνείδηση του καταναλωτή με την καλύτερη φήμη. Για την Amstel η συγκεκριμένη διάκριση είναι πολύ σημαντική καθώς συνιστά μία ακόμα επιβεβαίωση ότι παραμένει η αγαπημένη μπίρα των Ελλήνων εδώ και 40 περίπου χρόνια.

Εκ μέρος της Amstel, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Alexander Koch, Marketing Director της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, ο οποίος σημείωσε: «Είμαστε περήφανοι που διακριθήκαμε με το 1ο βραβείο στην κατηγορία μπίρας των Famous Brands 2013. Πίσω από τη διάκριση αυτή, βρίσκεται η ιστορία της μάρκας, η δυνατή σχέση της με τους Έλληνες εδώ και 50 σχεδόν χρόνια, οι αξίες της, η εξαιρετική ποιότητα και γεύση της, οι 2.100 Έλληνες παραγωγοί κριθαριού, αλλά και οι 1.000 εργαζόμενοι, που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για την παραγωγή της Amstel. Δεν επαναπαυόμαστε με τη διάκριση αυτή αλλά θα συνεχίσουμε να έχουμε μια δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά μπίρας, δίνοντας πάντα έμφαση στο να εκπλήσσουμε ευχάριστα τους καταναλωτές μας με καινοτόμες ενέργειες και προϊόντα».