ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Στις βαλίτσες δεν έκρυβαν ρούχα αλλά...

Κιλκίς: Στις βαλίτσες δεν έκρυβαν ρούχα αλλά...

Σχεδόν 35 κιλά χασίς έκρυβαν μέσα σε τρεις ταξιδιωτικές βαλίτσες δύο έμποροι ναρκωτικών από την ΠΓΔΜ, 22 και 31 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν από καιρό πληροφορίες για τη δράση τους κι έπειτα από επιχείρηση που έγινε χθες το πρωί εντοπίστηκε η ναρκωτική ουσία σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν μεταφέρει νωρίτερα τα ναρκωτικά από αφύλακτο σημείο της μεθορίου Ελλάδας-ΠΓΔΜ, ενώ ένας συμπατριώτης τους, που αναζητείται, ενεργούσε ως προπομπός προκειμένου να διευκολύνει την προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα στα οποία είχαν τοποθετηθεί πλαστές σφραγίδες εισόδου στη χώρα, ενώ όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 31χρονος είναι καταχωρημένος στον εθνικό κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών και στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Την προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πολυκάστρου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου δράστη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κιλκίς.