ΕΛΛΑΔΑ

Τι σημαίνει άραγε η παρέμβαση του τέως κατά της Χρυσής Αυγής;

Τι σημαίνει άραγε η παρέμβαση του τέως κατά της Χρυσής Αυγής;

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες περί δημιουργίας κόμματος του Κωνσταντίνου με "ηγέτη" τον ίδιο ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του , γι αυτό και η παρέμβασή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για την Χρυσή Αυγή και τις δολοφονίες μελών της αλλά και του Φύσσα δημιουργεί διάφορα ερωτηματικά.

Τι ακριβώς γράφει ο Κωνσταντίνος στην ανακοίνωση του; Διαβάστε την:

«Προτρέπω τους Έλληνες να αφιερωθούν με πάθος στην εξαφάνιση του πολιτικού φανατισμού. Ως Έλλην, χαίρομαι ιδιαιτέρως διαπιστώνοντας την προσπάθεια για την ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας, προκειμένου ο λαός μας, -που τόσα θυσίασε και συνεχίζει να θυσιάζει-, να απεμπλακεί από την σκληρή επιτήρηση των δανειστών» του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για την ελληνική οικονομία και τις πολιτικές δολοφονίες.

Στη συνέχεια σχολιάζει τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα αλλά και των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, αναφέρει: «Λυπήθηκα όμως βαθύτατα όταν τρεις Έλληνες νέοι πλήρωσαν με τη ζωή τους την μισαλλοδοξία και τον τυφλό φανατισμό. Οποιαδήποτε κομματική παράταξη προβαίνει, -ή ενθαρρύνει άλλους να προβούν-, σε πράξεις που δε συνάδουν με το Σύνταγμα, θα πρέπει να τίθεται εκτός Κοινοβουλίου. Προτρέπω επίσης από καρδιάς τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να αφιερωθεί με πάθος στην οριστική εξαφάνιση αυτού του φαινομένου. Τα φαινόμενα και οι εικόνες αυτές προσβάλλουν βάναυσα τόσο την Ελληνική ιστορία όσο και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Εύχομαι οι Έλληνες ενωμένοι να απομονώσουν με αποφασιστικότητα κάθε επιθετική συμπεριφορά και κάθε κρούσμα εγκληματικής βίας, απ´ όπου και αν αυτές προέρχονται».