ΕΛΛΑΔΑ

UNILEVER - MY MARKET: «Κίνηση Αγάπης»

UNILEVER - MY MARKET: «Κίνηση Αγάπης»

Μία σημαντική «Κίνηση Αγάπης» μπορούν να ενισχύσουν οι πελάτες των καταστημάτων My market, από τις 30 Οκτωβρίου 2013 έως τις 11 Ιανουαρίου 2014.

Ως γνωστόν, η υγεία είναι ίσως το πιο πολύτιμο αγαθό, το οποίο όμως πολλές ευπαθείς ομάδες γύρω μας στερούνται.

Γι' αυτό, η ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas, με αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων της, συνολικής αξίας 20€ ανά απόδειξη, αποκλειστικά στα καταστήματα My market, θα διαθέτει 1€ για ετήσιες κάρτες υγείας της ασφαλιστικής εταιρίας MetLife Alico, οι οποίες θα διανεμηθούν σε πάνω από 200 άστεγους συνανθρώπους μας.

Η διανομή των καρτών θα γίνει από τη ΜΚΟ Κλίμακα στο πλαίσιο της δράσης της «Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων», ενώ επωφελούμενοι των καρτών θα είναι άστεγα άτομα, με προτεραιότητα εκείνα που χρήζουν άμεσης ή και συστηματικής ιατρικής φροντίδας.

Οι κάρτες υγείας θα περιλαμβάνουν απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε όλες τις βασικές ειδικότητες για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών, συντονισμό ραντεβού για τα τακτικά περιστατικά σε συμβεβλημένο δίκτυο ιατρών και κλινικών, δωρεάν προληπτικό έλεγχο ετησίως στα συμβεβλημένα ιατρικά κέντρα και 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο ιατρικής υποστήριξης.

Με σύνθημά το «όταν προσπαθούμε μαζί, πετυχαίνουμε περισσότερα», η ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas και τα My market θα καλούν τον κόσμο να συμμετέχει σε αυτό τον καλό σκοπό, μέσα από αφίσες, επικοινωνιακά υλικά ραφιών και ηχογραφημένα σποτάκια εντός των καταστημάτων My market, αλλά και μέσα από ραδιοφωνικά μηνύματα που θα παίζουν σε σταθμούς μεγάλης εμβέλειας.

Έτσι, η ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas συμπράττοντας με τα My market, αποδεικνύουν την κοινωνική τους ευαισθησία, σε μια περίοδο που η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι πιο απαραίτητες από ποτέ.