ΕΛΛΑΔΑ

Ο αγοραίος έρωτας αλλάζει... πιάτσα - ΣΟΚ από τις μαρτυρίες κοριτσιών

Ο αγοραίος έρωτας αλλάζει... πιάτσα - ΣΟΚ από τις μαρτυρίες κοριτσιών

Η καρδιά του πληρωμένου έρωτα δεν χτυπάει πλέον στην Ομόνοια. Μπορεί η συγκεκριμένη περιοχή να είχε... καταχωρηθεί στη συνείδηση όλων, ως η κατεξοχήν πιάτσα για τις εκδιδόμενες γυναίκες, όμως φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν άρδην, με τα νότια προάστια να γίνονται ο νέος τόπος... συνάντησης.

"Το Κέντρο πέθανε...!", λέει μία μαύρη καλλονή που "ψαρεύει" πελάτες πλέον στη Γλυφάδα. Δύο χρόνια έπαιζε κρυφτό με τις διωκτικές αρχές στην οδό Μενάνδρου.

"Οι επιχειρήσεις 'σκούπα' μας έδιωξαν. Άσε που στην Ομόνοια λεφτά δεν υπάρχουν αφού οι πελάτες λιγόστεψαν...".

Σε άλλο σημείο της παραλιακής μια ψηλόλιγνη γυναίκα συστήνεται ως Βανέσα και είναι μία από τις Ελληνίδες που "λίγο η κρίση λίγο το εύκολο χρήμα", έφεραν στο πεζοδρόμιο της Ποσειδώνος.

"Πενήντα ευρώ στο αυτοκίνητο, εβδομήντα σε ξενοδοχείο, η πληρωμή του δική σας", λέει μόλις ο πελάτης κατεβάσει το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Οι πιάτσες επεκτείνονται όπου "μυρίζει" χρήμα και ανοχή των διωκτικών αρχών. Το ίδιο και οι οίκοι ανοχής και τα στούντιο. Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας εκτιμά ότι ο ετήσιος τζίρος από την παράνομη πορνεία στην Αθήνα θα φτάσει στην Αττική το 2013 τα 120 εκατ. ευρώ.

Στα νότια προάστια έχουν "μετακομίσει" και στούντιο στα οποία εκδίδονται αλλοδαπές. Το κόλπο είναι να βαφτίζονται "οίκοι ευεξίας" ή "κέντρα σωματικής ευεξίας".
Εξωτερικά μοιάζουν με πολυτελή κέντρα ευεξίας αλλά το μυστικό, τονίζει δημοσίευμα εφημερίδας, κρύβεται στις υπηρεσίες που προσφέρουν οι καλλίγραμμες γυναίκες. Η αμοιβή τους κυμαίνεται από 50 έως 150 ευρώ για τον κάθε πελάτη.