ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα πάντα μαζί με την ΕΨΑ

Χριστούγεννα πάντα μαζί με την ΕΨΑ

Η ΕΨΑ, η αγαπημένη ελληνική εταιρία αναψυκτικών, δίνει δυναμικό παρών στο Μύλο των Ξωτικών, στον ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο θεσμό που εκτυλίσσεται στην πόλη των Τρικάλων.

Φέτος τις γιορτές, η μοναδική λεμονάδα ΕΨΑ κυκλοφορεί σε μια ιδιαίτερη γιορτινή συσκευασία: για πρώτη φορά, η ΕΨΑ φοράει το εορταστικό σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και υποδέχεται τους επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών, από τις 29 Νοεμβρίου έως και τις 5 Ιανουαρίου 2014, στα Τρίκαλα.

Σε μια εντυπωσιακή, λαμπερή ατμόσφαιρα, η ΕΨΑ συνοδεύει τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών στην περιήγησή τους προσφέροντας απολαυστικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς.

Επιπλέον, όσοι βρεθούν στο Βόλο την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την πρεμιέρα της ταινίας «10000 Νύχτες (Το Καφέ Σαντάν του Βόλου)» στο Σινέ Αχίλλειον, που παραχώρησε ο Δήμος Βόλου στο Σύλλογο Φίλων Μουσικής ειδικά για την περίσταση. Πρόκειται για ένα μουσικό, ιστορικό ντοκιμαντέρ ανεξάρτητης παραγωγής σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κώστα Ανέστη, με την υποστήριξη της ΕΨΑ. Η ταινία παρουσιάζει την απίστευτη ιστορία της μουσικής σκηνής Καφέ Σαντάν του Βόλου, με πρωταγωνιστές πολλούς διάσημους έλληνες αλλά και ξένους μουσικούς.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η ΕΨΑ μοιράζει θετικό πνεύμα και χαρίζει μοναδικές μέρες και νύχτες γεμάτες παράδοση, μουσική κι εορταστική μαγεία.