ΕΛΛΑΔΑ

Απάντηση του ΕΚΑΒ για το ταξίδι του Ν. Κωστόπουλου

Απάντηση του ΕΚΑΒ για το ταξίδι του Ν. Κωστόπουλου

Τη δική του απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας NEWSBOMB, το οποίο είχε τίτλο «Ταξιδάκι 8.000 ευρώ στις Σεϋχέλλες για τον εκτελεστικό Διοικητή του ΕΚΑΒ», έδωσε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ:

«Κατόπιν των σημερινών δημοσιευμάτων σχετικά με ταξίδι που φέρεται να πραγματοποίησε ο τωρινός Αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας κο Κωστόπουλος Νικόλαος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Α.Β., αποτελώντας το ανώτατο όργανο που διοίκησης του Οργανισμού, απαρτίζεται από τον Πρόεδρο κο Παπαγιαννίδη Δημήτριο [Αντιναύαρχος Π.Ν. (Ε.Α.)], τους Αντιπροέδρους κο Κωστόπουλο Νικόλαο (πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης) & κύριο Συγγελάκη Αριστομένη και τα λοιπά μέλη του (τον Εκπρόσωπο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, τον Εκπρόσωπο των υπηρετούντων ιατρών ΕΣΥ στο Ε.Κ.Α.Β., Εκπρόσωπος λοιπών, πλην των ιατρών, εργαζομένων στο Ε.Κ.Α.Β.)

Βάσει των παραπάνω, είναι προφανές πως ο κύριος Κωστόπουλος Νικόλαος κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου του Ε.Κ.Α.Β. και όχι του Εκτελεστικού Διοικητή (δεν υφίσταται τέτοια θέση στο οργανόγραμμα του Ε.Κ.Α.Β.), δεδομένου πως Πρόεδρος του Οργανισμού είναι ο κος Παπαγιαννίδης Δημήτριος. Παράλληλα την θέση του Αντιπροέδρου την κατέχει από τον Νοέμβριο του 2013, που σημαίνει πως ουδέποτε πραγματοποίησε κάποιο ταξίδι (όπως αναφέρονται τα δημοσιεύματα) ως στέλεχος του Ε.Κ.Α.Β. και πόσο μάλλον με χρήματα του Οργανισμού (αν αυτό υπονοούν τα δημοσιεύματα)».

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση Κωστόπουλου στο δημοσίευμα της εφημερίδας NEWSBOMB