ΕΛΛΑΔΑ

Στο χρηματοκιβώτιο έκρυβαν το χασίς και τα κέρδη τους

Στο χρηματοκιβώτιο έκρυβαν το χασίς και τα κέρδη τους

Το σπίτι των δυο ανδρών ηλικίας 31 και 30 χρόνων είχε βρεθεί σε κλοιό αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που παρακολούθησαν διακριτικά τις κινήσεις τους πριν κάνουν αιφνιδιαστική έρευνα.

Μέσα στο χρηματοκιβώτιο και σε άλλα σημεία του σπιτιού, βρήκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 81,89 γραμμαρίων, ένα γυάλινο βάζο και έναν πλαστικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα ψαλίδι για την κοπή των ναρκωτικών, τους φορητούς ασυρμάτους με τη βάση φόρτισης, αλλά και τρεις κάλυκες βαρέων όπλων και τα έσοδα από τη διακίνηση χασίς ύψους 11.700 ευρώ!

Τη στιγμή της συναλλαγής για την πώληση ακατέργαστης κάνναβης βάρους 570 γραμμαρίων έναντι 950 ευρώ, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Έδεσσας έναν 21χρονο διακινητή και τον 25χρονο επίδοξο αγοραστή που έκαναν αλισβερίσι στην εθνική οδό Βέροιας– Κοζάνης. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ακόμη 18 γραμμάρια κάνναβης, 100 ευρώ και μία ζυγαριά ακριβείας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της διακίνησης, κατοχής, πώλησης και προμήθειας ναρκωτικών.

Το τσιγαριλίκι που βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 44χρονος στην Κομοτηνή, ήταν αρκετό για να του βάλουν χειροπέδες. Στο σπίτι του σε χωριό της Ροδόπης, κατέσχεσαν ακόμη ένα μεταλλικό κουτί και δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 40,3 γραμμαρίων.