ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Πατρινός ζει με την αγαπημένη του «άστεγη» σε παγκάκι!

Newsroom Newsroom

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Πατρινός ζει με την αγαπημένη του «άστεγη» σε παγκάκι!

Πολλοί είναι οι υποστηρικτές του δόγματος «η αγάπη όλα τα αντέχει»...

Η μοναδική ιστορία αγάπης που ακολουθεί και έλαβε χώρα στην Πάτρα επιβεβαιώνει το παραπάνω δόγμα.

Σύμφωνα με το dete.gr, πριν από λίγο καιρό προέκυψε ερωτικός δεσμός μίας πάμφτωχης γυναίκας και ενός, μέχρι τότε, ευκατάστατου γόνου οικογενείας της πόλης.

Πριν καταλήξει στους δρόμους, η 42χρονη γυναίκα είχε μια φυσιολογική ζωή, αν και ήταν εντελώς μόνη στον κόσμο μιας και οι γονείς της έχουν «φύγει».

Έτσι, όταν ξέσπασε η κρίση εκείνη βρέθηκε στην ανεργία και αφού δεν κατάφερε να ορθοποδήσει, πολύ γρήγορα κατέληξε να κοιμάται στα παγκάκια... Προ οκταμήνου, όμως, βρέθηκε μπροστά της ο 45χρονος Πατρινός ο οποίος απασχολείτο σε μικροεπιχείρηση του πατέρα του.

Το απλό ενδιαφέρον του για μια νεαρή γυναίκα που κοιμόταν σε χαρτοκούτια τον έκανε να την πλησιάσει και να της πιάσει κουβέντα. Στην αρχή η ίδια φοβήθηκε και τον απέφυγε. Εκείνος όμως επέμεινε με τρόπο που ενέπνεε εμπιστοσύνη κι έτσι κατόρθωσε να την κάνει να επικοινωνήσει μαζί του. Η ιστορία της τον γοήτευσε. Άρχισε βράδυ παρά βράδυ να την συναντά εκεί όπου κοιμόταν, στα παγκάκια. Της πήγαινε φαγώσιμα και άλλα απαραίτητα. Του έγινε μόνιμη και καθημερινή σκέψη η ανάγκη της για φροντίδα. Πολύ γρήγορα μεταξύ τους αναπτύχθηκε ειδύλλιο και ο 45χρονος πήρε τη μεγάλη απόφαση να την πάει στο σπίτι του. Ωστόσο η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που ανέμενε. Οι δικοί του ούτε που ήθελαν να την δουν μπροστά τους, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει γερός καυγάς ανάμεσα σε γιο και γονείς!

Την ακολούθησε στα... παγκάκια

Η κατάληξη μετά από αυτό ήταν ο 45χρονος να πάρει γρήγορα την δεύτερη μεγάλη απόφασή του, που ήταν να εγκαταλείψει το σπίτι της οικογένειάς του και ό, τι άλλο του εξασφάλιζε η συμβίωσή του με τους γονείς του (εργασία, χρήματα και ασφάλεια για την επιβίωση).

Και τι έκανε;

Ακολούθησε την αγαπημένη του στα... παγκάκια! Από τότε έχουν περάσει μήνες και οι δυο τους περιφέρονται στους δρόμους, ρακένδυτοι και με τα χαρτόκουτα ανά χείρας.

Χρησιμοποιώντας ως συνηθέστερο κατάλυμά τους την πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Πάντως τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε παρέμβαση του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου και έχει ήδη ξεκινήσει προσπάθεια εξασφάλισης στέγης αφενός και επανένταξης στην επαγγελματική ζωή αφετέρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved