ΕΛΛΑΔΑ

Newsbomb.gr & Tsopelogiannis σας χαρίζουν εγκατάσταση υγραεριοκίνησης

Newsbomb.gr & Tsopelogiannis σας χαρίζουν εγκατάσταση υγραεριοκίνησης

Το Newsbomb.gr μαζί με την Tsopelogiannis προσφέρουν σε 1 νικητή μία εγκατάσταση υγραεριοκίνησης για να μειώσετε δραστικά τα έξοδα του αυτοκινήτου σας!

Στείλτε NB (κενό) ΟΝ/ΜΟ στο 54529 και μπείτε στην κλήρωση.

Ο Όμιλος επιχειρήσεων Tsopelogiannis, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 110.000 αυτοκίνητα, ενώ περισσότερες από 6.000 εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Τα χαμόγελα των ευχαριστημένων πελατών μας είναι η μεγαλύτερη καταξίωσή μας!

Στην Tsopelogiannis, η υγραεριοκίνηση είναι μία σοβαρή υπόθεση. Μία ευκαιρία για τους πελάτες που μας εμπιστεύονται να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής τους και να κάνουν την καθημερινότητά τους καλύτερη. Έτσι γνωρίζουμε καλά ότι μόνο μετά από ενδελεχή μελέτη και εμπεριστατωμένη έρευνα του εξειδικευμένου μας προσωπικού, μπορεί να επιλεγεί το καταλληλότερο σύστημα που ταιριάζει σε εσάς και τις εξατομικευμένες σας ανάγκες.

Προσηλωμένοι στην ποιότητα και την άρτια εξυπηρέτηση, είμαστε η μόνη εταιρεία στο χώρο της υγραεριοκίνησης με εξειδικευμένο τμήμα after sales service. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε, από την αρτιότερη τοποθέτηση του συστήματός σας έως την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη μετέπειτα σωστή χρήση του κινητήρα σας.

Τι είναι η Υγραεριοκίνηση;

Με εκατομμύρια οδηγούς και υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο και περισσότερα από 50 χρόνια στην ιστορία της οικονομικής μετακίνησης, η υγραεριοκίνηση καταλαμβάνει τη θέση που της αξίζει και στην Ελλάδα ως η πλέον φιλική και οικονομική μορφή αυτοκίνησης.

Τη στιγμή που οι τιμές των καυσίμων έχουν φθάσει σε απαγορευτικά σημεία έχοντας καταστήσει ασύμφορη την χρήση των αυτοκινήτων, η υγραεριοκίνηση μπαίνει στη ζωή μας, δίνοντας μας την ευκαιρία να κινηθούμε και πάλι! Η ραγδαία αύξηση των πρατηρίων υγραερίου αλλά και η εύκολη, γρήγορη και άμεσα αποδοτική μετατροπή του αυτοκινήτου μας, έχουν καταστήσει την υγραεριοκίνηση ως την ιδανική εναλλακτική μορφή αυτοκίνησης!

Το υγραέριο, ή αλλιώς Υγροποιημένο Αέριο Πετρελαίου (Liquified Petroleum Gas), είναι ένα μίγμα προπανίου και βουτανίου. Το LPG παράγεται κατά την εξόρυξη και ξήρανση του φυσικού αερίου και τη διύλιση πετρελαίου και αποτελεί πηγή ενέργειας με ποικίλες εφαρμογές.

Δείτε περισσότερα για την AUTOGAS TSOPELOGIANNIS εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε NB (κενό) ΟΝ/ΜΟ στο 54529 και καλή επιτυχία!