ΕΛΛΑΔΑ

Τραγουδιστής «σπρώχνει» κόκα στα Νότια Προάστια

Τραγουδιστής «σπρώχνει» κόκα στα Νότια Προάστια

Στα ίχνη πασίγνωστου τραγουδιστή, ο οποίος εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της NEWSBOMB, εδώ και αρκετούς μήνες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν γίνει η σκιά του συγκεκριμένου τραγουδιστή, αφού είχαν την πληροφορία ότι ο διάσημος καλλιτέχνης μεταφέρει ποσότητες κοκαΐνης στα λεγόμενα «μεγάλα σαλόνια» των Νοτίων Προαστίων. Πρόκειται για γνωστό όνομα της νυχτερινής ζωής όπου μάλιστα πριν από δύο χρόνια έκανε θραύση στις πίστες των Αθηνών.

Η επιχείρηση της αστυνομίας διεξάγεται με απόλυτη μυστικότητα, αφού ο βασικός στόχος της ΕΛ.ΑΣ δεν είναι μόνο να συλλάβει τον διακινητή, αλλά να εντοπίσει από πού προμηθεύεται ο γνωστός καλλιτέχνης τις ποσότητες της κοκαΐνης καθώς και ποιοι είναι οι «διάσημοι» πελάτες του, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στη showbiz και στον επιχειρηματικό κόσμο.

Η περιοχή δράσης του δημοφιλούς αοιδού είναι κυρίως η Γλυφάδα, η Βούλα και το Ελληνικό, όπου συναντάται με γόνους πολύ γνωστών επιχειρηματικών οικογενειών και τους προμηθεύει πολύ καλής ποιότητας κοκαΐνη και όχι μόνο για προσωπική χρήση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καλλιτέχνης αρκετές φορές έχει προμηθεύσει με μεγάλες ποσότητες τους πελάτες του προκειμένου οι τελευταίοι να πραγματοποιούν τα prive πάρτι τους που γίνονται εν κρυπτώ σε βίλες της παραλιακής.

Στις επιχειρήσεις της αστυνομίας έχει συμβάλει τα μέγιστα και ο γνωστός υπερκοριός της ΕΛ.ΑΣ. που έχει καταγράψει αρκετές από τις συνομιλίες και τις παραγγελίες των χρηστών και των διακινητών. Όπως εκτιμούν οι επικεφαλής της αστυνομίας δεν πρόκειται για μια απλή υπόθεση, αλλά για ένα από τα πιο μεγάλα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στην... υψηλή κοινωνία με τεράστιους τζίρους.

κοκαινη

Ο ρόλος του Αλβανού μπράβου

Οι έρευνες της αστυνομίας έχουν προχωρήσει σε βάθος και οι επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. έχουν χαρτογραφήσει όλη τη διαδρομή του κυκλώματος, αφού εδώ και καιρό παρακολουθούν με μεθοδικότητα τις κινήσεις των εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της NEWSBOMB, βασικός συνεργός του γνωστού τραγουδιστή είναι ένας Αλβανός κακοποιός, ο οποίος μπαίνει «μπροστά» σε όλες τις συνομιλίες των παραγγελιών και των δοσοληψιών, ενώ ταυτόχρονα έχει και το ρόλο του «μπράβου» σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Ο τραγουδιστής έχει τον ρόλο των δημοσίων σχέσεων, αφού λόγω των γνωριμιών του και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων του λειτουργεί ως κράχτης για νέους πελάτες που αντέχει η τσέπη τους στα ακριβά γούστα. Η εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται με ενδιαφέρον αφού αν η ατζέντα του γνωστού αοιδού δει το φως της δημοσιότητας είναι βέβαιο ότι αρκετοί θα χάσουν τον ύπνο τους...

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB