ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με τον Μητροπολίτη Κορίνθου: Δεν πρωταγωνιστώ εγώ στο ροζ βίντεο

Σάλος με τον Μητροπολίτη Κορίνθου: Δεν πρωταγωνιστώ εγώ στο ροζ βίντεο

Την όποια συμμετοχή του σε σκάνδαλο με «ροζ» DVD διαψεύδει κατηγορηματικά ο μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος σε συνέντευξή του σε τοπική διαδικτυακή τηλεόραση της Κορίνθου, όπου μιλά για πρώτη φορά για το σκάνδαλο.

Ο ίδιος φέρεται να ανέφερε: «Αν δείτε τις φωτογραφίες της εφημερίδας, θα διαπιστώσετε ότι ο κατηγορούμενος δεν μου μοιάζει καθόλου. Ούτε στον σωματότυπο, ούτε στα γένια μου, ούτε στο κεφάλι μου ούτε στην κοιλιά μου», κάνοντας λόγο για μεθοδευμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του.

Ο μητροπολίτης μίλησε για πρώτη φορά και αναφέρθηκε στο σκάνδαλο, σε τοπική διαδικτυακή τηλεόραση της Κορίνθου ενώ σημείωσε πως ο ίδιος δεν είναι ο πρωταγωνιστής του επίμαχου βίντεο.

«Αν δείτε τις φωτογραφίες της εφημερίδας, θα διαπιστώσετε ότι ο κατηγορούμενος δεν μου μοιάζει καθόλου» λέει χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης και προσθέτει:

«Ούτε στον σωματότυπο ούτε στα γένια μου ούτε στο κεφάλι μου ούτε στην κοιλιά μου». Μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Διονύσιος έκανε λόγο για μεθοδευμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του.