Στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη ο υφυπουργός Εξωτερικών

Newsroom Newsroom

Στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη ο υφυπουργός Εξωτερικών

Στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι βρίσκεται αυτή την ώρα ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα το Υπουργείο.

«Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά, σήμερα, νωρίς το πρωί, με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, κ. Wolfgang Dold και εξέφρασε αφενός μεν την απόλυτη καταδίκη του για το συμβάν της τρομοκρατικής επίθεσης με πυροβολισμούς κατά της πρεσβευτικής κατοικίας στο Χαλάνδρι, αφετέρου δε τα αισθήματα φιλίας και συμπαράστασης προς τον Πρέσβη και την οικογένειά του», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην πρεσβευτική κατοικία της Γερμανίας.

«Όπως ανέφερε στον κ. Dold ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, η Ελληνική Κυβέρνηση εκφράζει τον αποτροπιασμό της και την απόλυτη καταδίκη της σημερινής άνανδρης τρομοκρατικής ενέργειας, η οποία είχε ως μόνο και προφανή στόχο την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό, λίγες ήμερες πριν την έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. Η άμεση κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία δίνει συντονισμένα και αποτελεσματικά τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, θα φέρει τους δράστες σύντομα ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Πυροβολισμοί στο σπίτι του πρέσβη της Γερμανίας στο Χαλάνδρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved