ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Το προφητικό όνειρο της γυναίκας για το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο

Πάτρα: Το προφητικό όνειρο της γυναίκας για το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο

Δεν πίστευε στα μάτια του γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας βλέποντας τον αριθμό του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου.

Εκείνη τη στιγμή καθόταν με την παρέα του στο κατάστημα που διατηρεί στο κέντρο της Πάτρας και ζήτησε από ένα άτομο να τον πληροφορήσει για τον αριθμό που κερδίζει.

Όταν ο φίλος του, του είπε τον τυχερό αριθμό, ο επιχειρηματίας διαπίστωσε ότι κρατούσε στο χέρι του το λαχείο με τον πρώτο αριθμό! Μόνο όταν του είπαν τη σειρά «προσγειώθηκε» και... χτυπούσε το κεφάλι του. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Κόσμος, είχε ακριβώς τον ίδιο αριθμό, σε διαφορετική σειρά και κέρδιζε μόνο 30.000 ευρώ και όχι 4.000.000 ευρώ.

Ο επιχειρηματίας εκμυστηρεύθηκε σε όλους το πώς ακριβώς επείσθη να αγοράσει τα λαχεία. Η σύζυγός του είχε δει ένα όνειρο πριν μερικές ημέρες ότι είχαν κερδίσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Το είπε στον άνδρα της και εκείνος το είχε κατά νου.

Όταν λοιπόν τον πλησίασε λαχειοπώλης και του πρότεινε να αγοράσει... τα δύο τελευταία λαχεία που του είχαν μείνει, χωρίς δεύτερη σκέψη... πήρε την μία από τις δύο πεντάδες. Και ήταν τυχερός!

Είχε κερδίσει τον πρώτο αριθμό αλλά δυστυχώς για εκείνον σε διαφορετική σειρά (ο πρώτος αριθμός στην σειρά που κέρδιζε είχε πωληθεί από λαχειοπώλη στην Καβάλα).

Πηγή: thebest.gr