ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε την 19χρονη Γαβριέλα που θέλει να ενταχθεί στην Αντιτρομοκρατική

Δείτε την 19χρονη Γαβριέλα που θέλει να ενταχθεί στην Αντιτρομοκρατική

Στην ηλικία της άλλες κοπέλες σκέφτονται τη διασκέδαση και τα ανέμελα χρόνια που ακολουθούν και θέλουν να ζήσουν. Η Γαβριέλα όμως ονειρεύεται την... Μεσοποταμιά

Στόχος της, σύμφωνα με το dete.gr, είναι να πιάσει στα χέρια της όπλο και ούσα μέλος διεθνούς αντιτρομοκρατικής αποστολής, να εμπλακεί σε ολομέτωπη σύγκρουση με εξτρεμιστές στο «καυτό» μέτωπο Ιράν-Ιράκ!

Η Γαβριέλα Ματέι, έχοντας καταγωγή από τη Ρουμανία, διαμένει στην Πάτρα, αλλά και στο πατρικό της σπίτι στην περιοχή του Λάππα.

Εδώ και ένα μήνα έχει καταθέσει επίσημη αίτηση στο Ρουμανικό Στρατό, προκειμένου να εισαχθεί στην Στρατιωτική Σχολή και στη συνέχεια να αποσπασθεί στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία! Όχι όμως για να περιορισθεί σε γραφειοκρατική εργασία αλλά για να ενταχθεί στη μάχιμη ένοπλη μονάδα!

«Δεν είναι ιδεολογία για μένα ο στρατός, ούτε είναι οικονομικό το κίνητρο», σπεύδει να ξεκαθαρίσει η χυμώδης Γαβριέλα, «αλλά το κάνω γιατί θέλω να προσφέρω κάτι. Είμαι άνθρωπος με ιδιαιτερότητες, είναι τρόπος διαφυγής για μένα...»

Όσο για τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η απόφασή της, η ίδια απαντάει αφοπλιστικά: «Όλα επικίνδυνα είναι! Ακόμα και στο δρόμο που περπατάμε, μπορεί να πάθουμε κάποιο ατύχημα...»

Τα τατουάζ που «σημαδεύουν» το κορμί της

Η ίδια εργάζεται ως σερβιτόρα σε νυχτερινά στέκια, σε Πάτρα και Αθήνα, αλλά παράλληλα συνδιοργανώνει και μουσικά πάρτι σε νεανικούς χώρους διασκέδασης.

Ασχολείται με τον αθλητισμό, αλλά και το καλλιτεχνικό πατινάζ, της αρέσει να παρακολουθεί ψυχολογικά θρίλερ στην μεγάλη οθόνη, ενώ δεν θεωρεί το στρατιωτικό επάγγελμα, αμιγώς ανδρική υπόθεση. Έχει «χτυπήσει» στην πλάτη της μεγάλα τατουάζ, με τα ονόματα των γονιών της και του αδελφού της, καθώς και αναπαραστάσεις με 6 τριαντάφυλλα και έναν μεγάλο άγγελο. Σχεδιάζει μάλιστα, να καλύψει με τατουάζ, ολόκληρη την περιοχή των χεριών της!

Κι όμως, η Γαβριέλα, ως πρώτη προτεραιότητά της, είχε θέσει τις σπουδές της ως πολιτικού μηχανικού στην Ολλανδία, αλλά ο οικονομικός παράγοντας αναχαίτισε τη φιλοδοξία της.

Όσο για το ορατό ενδεχόμενο, να χρειαστεί ακόμα και να σκοτώσει άνθρωπο, κατά την διάρκεια κάποιας αποστολής της στο επιχειρησιακό μέτωπο, η ίδια το αντιμετωπίζει ως μέρος της δουλειάς της.

Οι γονείς και τα αδέλφια της, προσπάθησαν μάταια να την αποτρέψουν από την απόφασή της αυτή και πλέον της συμπαραστέκονται, αφού η ίδια δηλώνει ότι δεν κάνει βήμα πίσω!