ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Ηλικιωμένη πυρπολήθηκε σε διαμέρισμα

Ξάνθη: Ηλικιωμένη πυρπολήθηκε σε διαμέρισμα

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Ξάνθη πυρπολήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στη 1 μ.μ., σε διαμέρισμα της οδού Αν. Δημητρίου 66 στην Ξάνθη.

Η άτυχη γυναίκα διαμένει στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου με την, επίσης ηλικιωμένη, αδερφή της.

Γείτονας από κοντινό διαμέρισμα άκουσε τις φωνές της άτυχης γυναίκας και κατάφερε να μπει στο διαμέρισμα όπου αντίκρισε την ηλικιωμένη να φλέγεται στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός της. Κατάφερε να σβήσει τη φωτιά και να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έφτασε σε ελάχιστα λεπτά.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής σε συνεργασία με τους διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν με προσοχή τη γυναίκα στο ασθενοφόρο και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα, χωρίς για την ώρα, να κινδυνεύει η ζωή της.

Από τους περίοικους συζητείται το ενδεχόμενο η γυναίκα να περιλούστηκε με οινόπνευμα και να επιχείρησε μόνη της να πυρποληθεί αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Από την πλευρά της Πυροσβεστικής έγινε γνωστό ότι μετά την προανάκριση που ενεργεί, θα είναι σε θέση να προβεί σε εκτιμήσεις για τα αίτια του περιστατικού.

πηγη seleo.gr