ΕΛΛΑΔΑ

«52 Εβδομάδες - 52 Δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα»

«52 Εβδομάδες - 52 Δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα»

Επιλέξτε προϊόντα της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS και γίνετε κι εσείς κρίκοι μιας μεγάλης αλυσίδας αλληλεγγύης για όσους έχουν ανάγκη!

Η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, μια εταιρεία που στηρίζει εδώ και χρόνια πρωτοποριακές δράσεις και καινοτόμες πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υποστηρίζει δυναμικά τις «52 εβδομάδες δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα» της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Αγοράζοντας από 01/12/13 έως 28/2/14, ακόμα και ένα από τα προϊόντα της ΕΛΑΪΣ – UNILEVER ΗΕLLAS με την ειδική σήμανση των «52 εβδομάδων» που θα βρείτε στα καταστήματα ΑΒ, μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς σε μία από τις μεγαλύτερες πανελλαδικές εκστρατείες Εταιρικής Υπευθυνότητας, δημιουργώντας μία μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη.

H πρωτοβουλία αυτή που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αστική Μη Κυβερνητική Εταιρεία «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ξεκίνησε από την Αττική στις 30 Σεπτεμβρίου και για 52 εβδομάδες θα βρίσκεται σε μια διαφορετική περιοχή της Ελλάδας, στηρίζοντας τα τοπικά ιδρύματα και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

«52 εβδομάδες δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα» - Συμμετέχουμε όλοι, γιατί όταν υπάρχει ανάγκη κανείς δεν περισσεύει!