ΕΛΛΑΔΑ

Το κρησφύγετο των απαγωγέων και... το κόλπο του Καραμολέγκου

Το κρησφύγετο των απαγωγέων και... το κόλπο του Καραμολέγκου

Στη συμβολή των οδών Ειρήνης και Αγίου Σεραφείμ, στο βιομηχανικό Πάρκο στην Κερατέα ήταν το κρησφύγετο των απαγωγέων του Μανώλη Καραμολέγκου.


Οι απαγωγείς τον πήγαν στην αγροικία το πρωί της Τετάρτης καθώς όλο το προηγούμενο βράδυ τον περιέφεραν είτε μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους είτε με ένα κλεμμένο ταξί.

Το «κόλπο» του Καραμολέγκου

Στο κρησφύγετο άφησαν τον Καραμολέγκο με τον Μολδαβό απαγωγέα του ο οποίος σε επικοινωνία που είχε με τους άλλους απαγωγείς ενημερώθηκε πως όλη η περιοχή είναι σε συναγερμό με πολλές δυνάμεις της αστυνομίας στους δρόμους.

6c9ca55f02ba2d65d3d3082e8480ecb3 XL

"Φίλε μου όλα έχουν ένα τέλος. Δεν βλέπεις όλες αυτές τις ιστορίες με τις απαγωγές που στο τέλος τους πιάνουν όλους; Όπου να 'ναι θα έρθει και η ώρα σας και θα είναι κρίμα για σένα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν είδες πόσοι αστυνομικοί υπάρχουν στην περιοχή; Να δεις που οι συνεργοί σου αργούν να έρθουν γιατί τους έχουν πιάσει ήδη". Αυτά είπε ο επιχειρηματίας στον Μολδαβό και άρχισε να τον πείθει να παραδοθεί.

Ο Μολδαβός έσπευσε να τηλεφωνήσει στους συνεργούς του αλλά το γεγονός ότι δεν απαντούσαν στις κλήσεις του "επιβεβαίωνε" τα λόγια του απαχθέντα.

"Είδες που στα έλεγα δεν απαντούν γιατί τους έχουν πιάσει. Καλύτερα να πάμε μαζί στο τμήμα και να παραδοθείς να δείξουν κάποια μικρή επιείκια για σένα. Πάντως να ξέρεις εγώ το βλέπω ότι είναι θέμα χρόνου να μπουν εδώ μέσα και να σε πιάσουν", συνέχισε ο Μανώλης Καραμολέγκος.

Έτσι ο Μολδαβός πείστηκε και ξεκίνησαν για το Α.Τ. Κερατέας.

diwxi

Το απόγευμα της Πέμπτης οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Η δίωξη που ασκήθηκε αφορά τα αδικήματα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ληστείας κατά συναυτουργία, διακεκριμένων κλοπών, επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και παράνομης οπλοφορίας.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Δεν ήταν υπάλληλοι του εργοστασίου οι απαγωγείς

Πώς απήγαγαν τον Μανώλη Καραμολέγκο

Αίσιο τέλος στην απαγωγή του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου

Η μεταφορά επιχειρηματία και απαγωγέα στην ΓΑΔΑ (Βίντεο)

Έτσι έφτασε ο Μ. Καραμολέγκος στο Α.Τ. Κερατέας

Απαγωγή Μ. Καραμολέγκου: Όλα όσα διαδραματίστηκαν