ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλυπτική φώτο: Ο Μιχάλης Λιάπης και η... 29χρονη Ρουμάνα καλλονή

Αποκαλυπτική φώτο: Ο Μιχάλης Λιάπης και η... 29χρονη Ρουμάνα καλλονή

33 χρόνια μικρότερη φέρεται να είναι η μελαχρινή καλλονή για χάρη της οποίας ο Μιχάλης Λιάπης ταξιδεύει από τη Μαλαισία έως την Ρουμανία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο 63χρονος πρώην υπουργός γνωρίστηκε με την 29χρονη Ρουμάνα πριν από δύο χρόνια. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Από τότε το ζευγάρι είναι αχώριστο.

Πρόσφατα και μετά τη σύλληψη του πρώην υπουργού, βρέθηκαν παρέα στη Μαλαισία για να περάσουν τη γιορτή των Χριστουγέννων. Ο Μιχάλης Λιάπης, για τα μάτια του νέου του αμόρε, παρέβλεψε ακόμη και το γεγονός ότι έπρεπε να παραστεί στο δικαστήριο, αλλά και για την κατακραυγή που συνεπώς θα «έτρωγε» μετά το σάλο που είχε προκληθεί, από τις παρανομίες στις οποίες είχε υποπέσει.

Η 29χρονη είναι κόρη ενός -επί σειρά ετών- πρέσβη της Ρουμανίας, ο οποίος, μάλιστα, είναι μικρότερος ηλικιακά από τον πρώην υπουργό. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή ο συνταξιούχος, πλέον, διπλωμάτης, που φημίζεται για τον αψύ χαρακτήρα του, διαφωνεί κάθετα με τις επιλογές της κόρης του στο πρόσωπο του Μισέλ. Ο πρώην υπουργός, πάντως, δεν δείχνει να καταλαβαίνει από αντιρρήσεις και... ενστάσεις και σκοπεύει να ζητήσει σε γάμο την όμορφη μελαχρινή.

Μαζί της άλλωστε, πέρασε τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα την περασμένη εβδομάδα με κατεύθυνση το Βουκουρέστι.