ΕΛΛΑΔΑ

Έκανε καταγγελία για κλοπή ο... συνεργός του τσαντάκια

Έκανε καταγγελία για κλοπή ο... συνεργός του τσαντάκια

Πρόκειται για έναν 46χρονο ο οποίος πήγε στην αστυνομική διεύθυνση της Εύβοιας για να καταγγείλει κλοπή.

Όταν συνάντησε τους αστυνομικούς τους είπε ότι του έκλεψαν την μηχανή. Μάλιστα η μηχανή είχε νωρίτερα χρησιμοποιηθεί σε κλοπή και βρέθηκε εγκαταλελειμμένη, σε περιοχή της Χαλκίδας.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή κατάλαβαν πως τους έλεγε ψέμματα και του έβαλαν χειροπέδες. Πιο συγκεκριμένα ο συνεργός του, πήρε την μηχανή και πλησίασε το αυτοκίνητο μίας 36χρονης. Η ίδια στάθμευσε το όχημα της για λίγο και ο δράστης άρπαξε την τσάντα από το κάθισμα του συνοδηγού.

Η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ, δύο βιβλιάρια καταθέσεων τραπεζών, κλειδιά της οικίας και του επαγγελματικού της γραφείου και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Χθες το μεσημέρι, ο 46χρονος μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και δήλωσε την κλοπή της δίκυκλης μοτοσικλέτας του, η οποία στο μεταξύ είχε βρεθεί από τους αστυνομικούς,

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο 46χρονος δήλωσε ψευδώς την κλοπή της ανωτέρω μοτοσικλέτας, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες και εξακριβώθηκε ότι ο ίδιος ως συνεπιβάτης αυτής και με οδηγό έναν συνεργό του, διέπραξαν την κλοπή της τσάντας από το όχημα της 36χρονης.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πηγή: evianews.gr