ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη πρώην αστυνομικός για εμπλοκή σε μεταφορά ναρκωτικών

Συνελήφθη πρώην αστυνομικός για εμπλοκή σε μεταφορά ναρκωτικών

Πρώην αστυνομικός που είχε καταδικαστεί για παρόμοιες υποθέσεις και είχε αποφυλακιστεί, συνελήφθη και πάλι στην Ηγουμενίτσα, ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών.


Το πρωί, οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας, εντόπισαν ένα όχημα να κινείται ύποπτα στην περιοχή του Γηρομερίου Φιλιατών. Σε σήμα για έλεγχο, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει και οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν, με αποτέλεσμα να τον εγκλωβίσουν σε ένα αδιέξοδο. Τότε, ο οδηγός έκανε όπισθεν, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τους αστυνομικούς και να τραυματίσει τον έναν ελαφρά στο πόδι. Στην συνέχεια, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και χάθηκε στην δύσβατη περιοχή του Γηρομερίου. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το αυτοκίνητο, ένα Audi A4, είχε κλαπεί χθες στην Αθήνα. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72 κιλά χασίς.


Οι αστυνομικοί, όμως, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον προπομπό, που σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρώην αστυνομικό από τα Γιάννινα, ο οποίος είχε εκδιωχθεί από το σώμα, μετά από παρόμοια αδικήματα.


Παρά τις καταδικαστικές αποφάσεις όμως ο συγκεκριμένος ήταν ελεύθερος και φαίνεται ότι συνέχιζε κανονικά την δράση του.

Πηγή: epiruspost.gr