ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Διακινούσαν όλων των ειδών τα ναρκωτικά

Ρόδος: Διακινούσαν όλων των ειδών τα ναρκωτικά

Μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, αλλά και LSD και Ecstasy ετοιμάζονταν να «σπρώξουν» σε χρήστες ναρκωτικών στην πόλη της Ρόδου δυο νεαροί που συνελήφθησαν πάνω στο αλισβερίσι με επιχείρηση αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι διακινητές ηλικίας 30 και 31 χρόνων μαζί με έναν 39χρονο που είχε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,8 γραμμαρίων.

Όμως ο 30χρονος είχε άλλα 440 γραμμάρια σε οκτώ ισοβαρείς συσκευασίες έτοιμες προς πώληση και στο σπίτι του κατασχέθηκαν άλλα δυο κιλά και 188 γραμμάρια, μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δυο πτυσσόμενα μαχαίρια και ένα κινητό.

Στο σπίτι του 31χρονου βρέθηκαν άλλες οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 47,3 γραμμαρίων έτοιμες για πώληση, τέσσερα γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης («σοκολάτα»), 42 χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, ένα χάπι Ecstasy, οκτώ φίλτρα για τη χρήση κάνναβης, ένα σπαθί με λάμα μήκους 46 εκατοστών και 150 ευρώ.

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με κατηγορίες για οπλοκατοχή, προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και απείθεια, καθώς προσπάθησαν να αποφύγουν τη σύλληψη.