ΕΛΛΑΔΑ

Αύριο η νέα δίκη για το Sea Diamond

Αύριο η νέα δίκη για το Sea Diamond

Στο Εφετείο Πειραιώς, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014, αρχίζει η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της δίκης για το ναυάγιο του Sea Diamond.

Για την επερχόμενη δίκη η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Θηραίων Πολιτών για την Ανέλκυση του Sea Diamond, με νέα ανακοίνωσή της, απευθύνει και πάλι γενικό κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το Εφετείο Πειραιά, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014, και ώρα 9:00 το πρωί.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Καλούμε όλο το Θηραϊκό λαό και τους απανταχού φίλους της Σαντορίνης, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εφετείο Πειραιά, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014, και ώρα 9:00 το πρωί, στην οδό Σκουζέ 3-5 & Φίλωνος, για να διατρανώσουμε και πάλι το δίκαιο αίτημά μας για την ανέλκυση και απομάκρυνση του ρυπογόνου ναυαγίου από τη θάλασσά μας.

Η αλήθεια πρέπει να λάμψει και πάλι όπως έγινε και πρόσφατα στα Δικαστήρια του Πειραιά που επέβαλαν βαριές ποινές σε αυτούς που προκάλεσαν με πρόθεση τη βύθιση του Sea Diamond και τη ρύπανση της Καλντέρας της Σαντορίνης.

Αγαπάμε τον τόπο μας και νοιαζόμαστε γι' αυτόν. Οι αγώνες μας και οι κόποι μας σύντομα θα δικαιωθούν! Δεν εγκαταλείπουμε τον δίκαιο αγώνα μας και δεν αφήνουμε το μέλλον μας μόνο στα δικά τους χέρια!».