ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά τα σχολεία στις Σέρρες

Κλειστά τα σχολεία στις Σέρρες

Κλειστά θα μείνουν, σήμερα, κατόπιν σχετικής απόφασης των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό Σερρών, τα δημοτικά σχολεία σε Χαρωπό, Πετρίτσι, Άγγιστρο και Αχλαδοχώρι, καθώς και τα γυμνάσια και λύκεια σε Πετρίτσι και Αχλαδοχώρι, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που έπληξε τον δήμο Σιντικής τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας στις Σέρρες Γιώργο Καραγιαννίδη, εκτός των σχολείων που θα παραμείνουν κλειστά, προβλήματα λόγω του χιονιά αντιμετωπίζει και το επαρχιακό δίκτυο, με τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών να βρίσκονται από νωρίς το πρωί στους επαρχιακούς δρόμους Σερρών- Λαϊλιά και Βροντούς και στις ορεινές περιοχές του δήμου Βισαλτίας.

Αλάτι ρίχνουν σε όλους τους επαρχιακούς δρόμους που έχουν πληγεί από το ξαφνικό «κύμα» βαρυχειμωνιάς και οι κατά τόπους δήμοι.

Αργά χθες το βράδυ, στα άσπρα «ντύθηκε» και η πόλη των Σερρών, χωρίς όμως να προκληθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τον κ. Καραγιαννίδη, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το εθνικό δίκτυο του νομού Σερρών.