ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Παρίστανε τον έμπορο... και έκλεβε σπίτια

Τρίκαλα: Παρίστανε τον έμπορο... και έκλεβε σπίτια

Ένας 27χρονος έπαιρνε το αγροτικό φορτηγάκι ενός συγγενή του και έκανε βόλτες σε διάφορες περιοχές των Τρικάλων, παριστάνοντας τον έμπορο. Στην πραγματικότητα όμως, αναζητούσε σπίτια που έλειπαν οι ένοικοι τους για να τρυπώσει μέσα και να αρπάξει ό,τι έβρισκε μπροστά του!

Η δράση του πήρε τέλος όταν άνδρες της Ασφάλειας Τρικάλων θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις του και τον προσήγαν για ανάκριση, καθώς λίγο νωρίτερα κάποιος είχε μπει στο σπίτι μιας 68χρονης και είχε κλέψει διάφορα χρυσαφικά και μικρό χρηματικό ποσό. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν πάνω του κι έτσι συνελήφθη.

Κατά την προανάκριση ο 27χρονος παραδέχθηκε ότι είχε ξεκινήσει τις κλοπές στις 23 Ιουλίου από το σπίτι ενός 80χρονου απ' όπου είχε κλέψει χρυσαφικά και δύο πορτοφόλια με μικρό χρηματικό ποσό και συνέχισε στις 13 Σεπτεμβρίου κλέβοντας χρυσαφικά, μία τηλεόραση και ένα φορητό υπολογιστή από το σπίτι ενός 43χρονου και στις 2 Νοεμβρίου, όταν άρπαξε ένα πορτοφόλι με χρήματα και διάφορα χρυσαφικά από το σπίτι ενός 52χρονου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ κατασχέθηκαν το κινητό του και το Ι.Χ. φορτηγό που χρησιμοποιούσε.