ΕΛΛΑΔΑ

Η Κεφαλονιά αντέχει! Αρκεί να την στηρίξουμε

Η Κεφαλονιά αντέχει! Αρκεί να την στηρίξουμε

Το Δ.Σ του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., αποφάσισε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα να ανοίξει τις πόρτες του κτιρίου του, που εδρεύει στην οδό Μαυροκορδάτου 1-3 στην καρδιά της Αθήνας, προσκαλώντας τους Αθηναίους και τις Αθηναίες, προκειμένου να συγκεντρωθούν ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και είδη ρουχισμού για να αποσταλούν στους πληγέντες από τον εγκέλαδο συνανθρώπους μας στην Κεφαλονιά.


Η Διοίκηση του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I., προχωράει στην διοργάνωση αυτής της δράσης, με σκοπό, όχι μόνο της ανακούφισης των σεισμοπαθών, αλλά και την αφύπνιση της κοινωνίας, αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι η αλληλεγγύη είναι αυτή που δεν θα επιτρέψει στον εγκέλαδο εκτός από τα κτίσματα να «γκρεμίσει» και τα όνειρα των ανθρώπων.

Από την πλευρά μας η συγκεκριμένη δράση θα επικοινωνηθεί μέσα από όλους τους διαύλους που έχουμε στα χέρια μας, Δελτία Τύπου,site, facebook, twitter, blog (με αναφορά όλων των χορηγών). Η δική σας βοήθεια όμως, είναι η πλέον απαραίτητη.

Υποσημείωση τα συγκεντρωθέντα αγαθά θα αποσταλούν κατόπιν συνεννόησης σε έναν από τους πληγέντες δήμους του νησιού για διανομή στους σεισμοπαθείς