ΕΛΛΑΔΑ

Γέμισαν τα ΚΤΕΛ... ταπεράκια φοιτητών

Γέμισαν τα ΚΤΕΛ... ταπεράκια φοιτητών

Τα τάπερ της μαμάς πάνε κι έρχονται και προκαλούν χαμό στα δρομολόγια των ΚΤΕΛ σε όλη την Ελλάδα!


Όπως και να το κάνεις το φαγητό της μανούλας, είναι το καλύτερο που μπορεί να υπάρξει ποτέ. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι φοιτητές που σπουδάζουν στη Βόρεια Ελλάδα, που δεν απαρνιούνται ούτε στη φοιτητική τους ζωή, το καλό σπιτικό φαγητό.

Το εκλεπτυσμένο delivery προς τους φοιτητές αναλαμβάνει το υπεραστικό ΚΤΕΛ Κρήτης, που μεταφέρει καθημερινά πάνω από 100 δέματα σε όλους τους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας. Τα περισσότερα δέματα είναι δέματα με φαγητό και μάλιστα ζεστό στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, που προορίζονται για τις εβδομαδιαίες ανάγκες των φοιτητών σε φαγητό.

Έχουμε περίπου 100 δέματα την ημέρα που πηγαίνουν στη βόρεια Ελλάδα σε όλους τους προορισμούς αναφέρει ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μανώλης Χαχλιούτης με δήλωσεις του στο prismanews.gr για να προσθέσει ότι τα περισσότερα δέματα απευθύνονται σε φοιτητές κι έχουν ζεστό φαγητό ημέρας το οποίο οι μητέρες των φοιτητών έχουν προσέξει αρκετά. ΄Ετσι, μέσα από τις υπηρεσίες του ΚΤΕΛ το delivery στο φαγητό αποκτά άλλη διάσταση, όπως άλλη διάσταση αποκτούν και οι απολαύσεις των φοιτητών.