ΕΛΛΑΔΑ

Έφηβοι έδωσαν στις δύο μαθήτριες το επικίνδυνο «τσιγαριλίκι»

Έφηβοι έδωσαν στις δύο μαθήτριες το επικίνδυνο «τσιγαριλίκι»

Μέσα στα επόμενα 24ωρα είναι πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις στις έρευνες που διεξάγει η Αστυνομία για την υπόθεση των δύο ανήλικων μαθητριών από την Χερσόνησο, οι οποίες πιθανότατα μετά από χρήση χασίς, διακομίστηκαν σε άσχημη κατάσταση στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πατρίς", οι διωκτικές Αρχές έχουν στην διάθεσή τους στοιχεία σε σχέση με την ταυτότητα των εφήβων, οι οποίοι φέρονται να προμήθευσαν τις δύο μαθήτριες με το «τσιγαριλίκι».

Αν και το περιστατικό ήταν «κοινό μυστικό» στην περιοχή, το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου που ενημερώθηκε ...εξωδίκως, προσπαθεί να χειριστεί την υπόθεση με διακριτικότητα λόγω της ανηλικότητας των εμπλεκομένων και των δύο πλευρών. Για την υπόθεση σχηματίζεται ήδη δικογραφία, έχουν ληφθεί καταθέσεις ενώ αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα προσδιορίσουν τις ουσίες που ανιχνεύτηκαν στο αίμα των δύο κοριτσιών.

Στη διάθεση της Αστυνομίας βρίσκονται ήδη κάποια αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων.

Αυτό που αναφέρεται από την Αστυνομία είναι ότι τα δύο κορίτσια είναι πολύ καλά στην υγεία τους και έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο παραμένουν εξαιτίας χρήσης ναρκωτικών οι δύο μαθήτριες

Μαθήτριες στο νοσοκομείο από ναρκωτικά