ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία – φωτιά: Στο σκαμνί ο εραστής και η αδελφή της 23χρονης!

Νέα στοιχεία – φωτιά: Στο σκαμνί ο εραστής και η αδελφή της 23χρονης!

Νέα στοιχεία- φωτιά για την υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης έρχονται στο φως. Σύμφωνα με αυτά, στο εδώλιο θα καθίσουν για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα τόσο ο κατηγορούμενος Βαγγέλης Στεφανάκης όσο και η αδελφή της, η οποία κατηγορείται για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

Η Φαίη, το νεαρό κορίτσι από τη Νέα Μάκρη έχασε τη μάχη με τον θάνατο μετά από 13 μέρες νοσηλείας σε κωματώδη κατάσταση από τα χτυπήματα του 25χρονου φίλου της, φερόμενου ως δράστη, ο οποίος θα δικαστεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Τις λεπτομέρειες για το αποτρόπαιο έγκλημα που οδήγησε στον θάνατο την 23χρονη κοπέλα, φέρνει στο προσκήνιο το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και σύμφωνα με το οποίο ο δράστης τη χτύπησε αλλεπάλληλες φορές ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος.

Στη συνέχεια την μετέφερε με συνεργό στο νοσοκομείο. Βασικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε και η αδελφή της Φαίης, σύμφωνα με τη δικογραφία, η οποία μαζί με τους κατηγορούμενους αποφάσισαν να πουν ψέματα στους γονείς της αλλά και στην αστυνομία.