ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Πειραιά βραβεύει τον Μητροπολίτη Πειραιώς

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Πειραιά βραβεύει τον Μητροπολίτη Πειραιώς

Η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Πειραιά στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, είχε στόχο να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας, αλληλεγγύης και προσφοράς, με τη βράβευση του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά στο πρόσωπο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου, κ.κ Σεραφείμ.

«Η τιμητική διάκριση στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ. κ Σεραφείμ είναι η ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης στο πολυσχιδές έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς -τόσο κοινωνικό, όσο θρησκευτικό και πολιτιστικό», επεσήμανε ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ .Σοφοκλής Ξυνής.

Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, Αρχιμανδρίτης, Πατήρ Νήφων Καπογιάννης, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, εξήρε το εκπαιδευτικό αλλά και κοινωνικό έργο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, τονίζοντας ότι: «Ο κ. Σοφοκλής Ξυνής έχει αποδείξει έμπρακτα, επί σειρά ετών, τόσο την ποιότητα στο εκπαιδευτικό έργο, με τους χιλιάδες απόφοιτους που απασχολούνται σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας, αλλά και την προσφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

INFO:

IEK ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Φίλωνος 39, τηλ. 210 4120313 /210 4120714, www.iek-xini.edu.gr